PR CUAET
-
Це вже постили,але я повторюю
-
Напишіть мені в особистому,я охоче розкажу все що Вас цікавить
-
В мене ще одне запитання. Анкета на візу дитині виглядає так само, як і анкета, коли я подавала на візітор рекорд дітям. Навіть форма ця імм 5708 та сама. В чому прикол ? Чи я щось не те заповнюю все ж?
-
Скажіть, будь-ласка! Де ви ту інформацію викладали? І то в мене теж криша їде . Добре що не подала, а то заявка ідентична візітор рекорд виходить
-
Добрый вечер, имею загранпаспорт срок действия которого заканчивается в 25 году так же как и work permit, поэтому не имею возможности до 31го марта продлить срок действия паспорта. Если ли кейс не записываться в консульство и потом отправить почтой документы на новый паспорт или податься на новый WP без нового паспорта
-
Скажіть,будь ласка,якщо в дітей подовжені паспорти чи можна подаватися на ПР з подовженими паспортами?
-
Вони не так відрізають. Якщо дуже багато заявок, вони відсікають датою іноді. Наприклад: «всі заявки з мінімум 365 балів, подані до 11/11»
-
Я писав housewife - домогосподарка.
-
Всем привет! Меня зовут Мария, я учитель английского языка с 5 летним стажем работы и сертификатом TESOL. Набираю к себе на онлайн или оффлайн обучение английского языка(осталось 4 места) детей и взрослых. Готовлю к экзаменам, помогаю освоить английский с нуля, или улучшить ваш уровень английского языка. Уроки провожу индивидуально, учитывая потребности каждого студента (также возможны занятия по 2 человека). Мы будем изучать грамматику, лексику, а также развивать навыки чтения, письма, аудирования и говорения. Я использую разнообразные интерактивные методики и материалы, чтобы обеспечить эффективное и интересное обучение. Пишите в личные сообщения, если заинтересованы, буду рада ответить на все вопросы 🙏🏻
-
Все що вище 365 в є французька на певному рівні, то і обрали . Скоріше за все, вони тупо всіх обрали з французькою
-
Всім доброго дня) Чи правильно я зрозуміла, що краще взяти: - витяг з дії - копія закордонного - заповнена анкета скачана з сайту посольства - зробити money order на 40$ - оплатити і підписати зворотній конверт Все це вкласти в окремий конверт і відправити в посольство України в Канаді (до прикладу в Едмонтон, якщо проживаю в Калгарі) І далі просто чекати довідку про несудимість на англ з посольства? Десь місяць чи більше? І я так розумію така довідка точно підходить для документів на PR? Всім дякую)