PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно проходити медогляд для продовження work permit, якщо минулий медогляд був більше року тому. І що вказувати в анкеті на порталі? Дякую.
-
Всіх хто був за цим стрімом, скоріш за все
-
Тільки основному заявнику
-
Роботодавець дає лист, що рівень англійської працівника підходить для роботи, тому тест здавати не потрібно
-
Підскажіть будьласка , друзі приїзджають а я незнаю всіх нюансів щодо Cuaet , і не знаю , що їм порадити … 1) чи потрібно щоб офіцер в аеропорту видав візу ворк перміт -аркуш з візою А4 чи цієї візи ворк перміт достатньо ? 2) чи потрібно просити в офіцера надати листок , щоб пойти медкомісію за 90 днів , чи можна з цією візою іти щоб пройти медецину , буду дуже вдячна за ваші поради… люди вїзжають перший раз і ще ніколи не були в канаді ..чи в правильну гілку написала чи в інакшій гілці аотрібно було запитати , дякую всім
-
Следите, пожалуйста, за своими выражениями. Если вы пришли в группу за советами и ответами - вам будут рады помочь. Если поупражняться в красноречии - забаню.
-
Підскажіть будьласка , друзі приїзджають а я незнаю всіх нюансів щодо Cuaet , і не знаю , що їм порадити … 1) чи потрібно щоб офіцер в аеропорту видав візу ворк перміт -аркуш з візою А4 чи цієї візи ворк перміт достатньо ? 2) чи потрібно просити в офіцера надати листок , щоб пройти медкомісію за 90 днів , чи можна з цією візою іти щоб пройти медецину , буду дуже вдячна за ваші поради… люди вїзжають перший раз і ще ніколи не були в канаді ..3)чи можна попросити офіцера work permit на більше часу , бо лише вїзжають 1 -ий раз в Канаду ( а вже рік пройшов )чиправильну гілку написала чи в інакшій гілці потрібно було запитати , дякую всім🙏
-
Для той, где вы сможете другими своими навыками компенсировать отсутствие баллов за язык 🤷♀️ Чисто теоретически, в bc pnp можно вообще не сабмитить языковый тест. Только на практике вы по этой программе не пройдёте без баллов за язык. Но мы ж не знаем, какие козыри у кого в карманах лежат. Может там доктор наук продаётся с зарплатой 200 в час. При таком раскладе и язык сдавать не обязательно.
-
OINP Job offer. За поганий англ просто не дадуть додаткові бали
-
Тому ви пишете лист пояснення
-
Поняла спасибо большое ☺️