PR CUAET
-
Підкажіть,будь ласка,яку опцію вибрати,щоб продовжити WP
-
Хммм 🫤 спасибо! Ну посмотрим.
-
Дякую, що відповіли !!! 🙏
-
К сожалению, если нигде не прописано, то это только догадки. А в реальности есть случаи когда просят обновить, если справке больше 6 месяцев
-
Дякую
-
Не нужно
-
Дякую вам. Почитаю
-
Підкажіть, Марʼяна, а через скільки після вибірки вам прийшло invitation to apply ?
-
Да, я запрашивала вытяг о смене фамилии, игралась разными способами, в конце концов получилось. Один за другим документы восстановить
-
Можна посилання де саме це дивитись?
-
Копії також
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/demande/compte.html
-
Доброго дня. Ні, подавалися до 15 липня 2023, вносили що бажаємо працювати обом, чоловіку зазначили Worker, можливо мені зазначили Visitor тому що я в декреті ? Чи зможу я просити в офіцера при в’їзді документи на воркпермінт ? Дякую! 🙏
-
Сьогодні в скошабанку робив, вказали повну назву
-
У меня было утеряно св-во о рождении, св-во о браке, св-во о разводе, ну и вытяг о смене фмилии всё равно нужен для подачи на пиар.. я приложила всё, что смогла достать
-
В той же день
-
Краще щоб за вас хтось заплатив з Польщі. Бо з канадського банку може не підійти.
-
В Польщі
-
Я, знаю таку інформацію, що у Відні вклеюють навіть якщо прострочили строк 30 днів, але на разі беруть за це комісію Ось Вам номер тел туристичної агенції яка займається цими питаннями +380 (97) 858 85 74 Галина
-
Я заплатила 16 листопада. До сих пір чекаю
12 Jan 2024, 17:45
13 minutes ago