PR CUAET
-
Просто, на скільки я знаю, у всіх візових центрах різна ціна за комісію, ми подавалися в Берліні і платили 30 євро за паспорт, у Відні здається 90 за паспорт
-
А мы 28 декабря сдали в консульство(Торонто) с вытягами из Дии и тишина до сих пор …
-
Дякую 👌 То я мала надію під цю французьку виборку попасти що вище обговорювали В профілі останній апдейт першого лютого як раз, що міт мінімум крітерій, але інвітейшн ту аплай не дали.
-
Ми ще не отримали довідку. Канадську писали.
-
все ж таки є якісь платежі а скільки? і там одна форма потребує завірення у нотаріуса, скільки це приблизно коштує?
-
Справка о несудимости - Беларусь. Можно оформить по почте Выслать в адрес Посольства в США в Вашингтоне (адрес есть на сайте посольства) документы - заявление, согласие, действующий паспорт, можно копии + оплата 60 долларов США в пакет документов наличными + обратный предоплаченный конверт, срок оформления - обещают до 1 месяца, у меня пришло обратно через две недели. Справка на англ. языке. usa.mfa.gov.by/ru/usa/certificates/criminal_check/
-
Бо я маю 2 заяви вже по логіці то має бути польська адреса проживання, інші зазначають канадську… може в будь-якому разі приходять ці довідки? 🤕😂
-
А це посилання на інструкцію з отримання на сайті canada.ca зроблено для чого на Вашу думку: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/ukraine.html
-
Беруть комісію не за це, а зараз усі візові центри беруть плату за вклеювання візи, якщо біометрію здавали не в цьому самому центрі. Вклеїти можна
-
Там просять File number - це АОR? Тобто тобто без нього неможливо зареєструватися?
-
Ну значить вони самі і не знають
-
а який офic?
-
Тоді, можливо я помиляюся, нам так сказали в агентстві, яке надавало нам послуги по вклеюванню візи на трьох осіб.
-
Ну то я саме на них і спираюся. В той момент, коли мені кажуть зовсім інше
-
Брату в Берліні вклеїли з простроченням у 10 місяців у листопаді…
-
Слава богу так Але мене хвилює що у мене в темі листа написано 2nd notice. Я не розумію що то значить.
-
155$ за кожну дитину
-
Ні, не за те, ціни різні, в залежності від крїни, і знаю що в Берліні, після прострочення 30 днів не вклеюють
-
Ще важливо щоб ваші знайомі з Польщі вказали ваше імʼя і прізвище в описі до транзакції.
-
а дитина?
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago