PR CUAET
-
Я не у вас питав, а у того хто стверджував
-
Дякую
-
І де там інформація щодо необхідності мати із собою копії документів? Такий імейл в мене теж є
-
З пятниці не мав можливості зайти. Всі повіджомлення не прочитаю. Якщо є цікаві чи нові питання - тегайте :)
-
Для дитини ви можете податися на візітор рекорд і після 31 березня. Це робиться на основі діючого ворк перміту батьків. Просто при CUAЕT то було безкоштовно, а після 31 треба буде це оплачувати.
-
Добрий день. Вам щось відповіли? Бо не можу знайти відповідь. Бо ми вписали в депендант дітей ,молодших 18 років
-
Тоді ви не те дивитесь Документів що посвідчує особу не потрібно toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
В консульстві
-
Ви в Україні паспорт оформляли чи в консульстві?
-
Добрый. Нет, никто ничего не ответил, так что я не вписывал
-
Чув що можна, але після подачі на федеральний рівень. Цікавить чи це правда
-
Хто замовляв швидку доставку DHL Express виготовленого паспорту з України? Там потрібно заява, квитанція про сплату 2300 грн а також документ що засвідчує особу(паспорт). Це все потрібно вислати поштою в консульство чи особисто принести?
-
Якщо немає статусу то годувати за рахунок держави також ніхто не буде
-
Такої процедури на жаль на разі немає. Якщо закінчився статус, і залишилися з порушенням імміграційних правил то можна податися на TRP, але це не те саме
-
Депортувати поки що не можуть, навіть якщо закінчиться перміт
-
2 місяці, але вони одразу присилають лист, що старий буде дійсний ще 6 міс з тим листом, або доки вони розглядають
-
Дякую ви супер 👍
-
Там написано - все це вислати на е-мейл консульства з додаванням сканкопій цих документів.Заповніть заяву на доставку паспорта ( .doc , 29.18 Кб ) від руки та надішліть на E-mail консульства (gc_cat@mfa.gov.ua або ukrconstoronto@gmail.com) разом з квитанцію про сплату за послуги DHL Express Україна
-
Так, у Берліні чітко слідують правилам. В Польщі та Відні - більш лояльні.
-
Я бачила що інші писали 1-2.5міс.
12 Jan 2024, 17:45
58811/432451
2 minutes ago