PR CUAET
-
А ви лист РОЕ отримували на свій емейл чи у кабінеті де анкета? Це лист з рішенням о видачі вам воркперміту в аеропорту першого прильоту в Канаду. У мене теж візіторвіза з анкетою до липня , але я отримала такий лист. Він гарантія, що людині дадуть воркперміт в аеропорту
-
Поки іде війна скоріш за все буде продовжуватися відкладення депортацій, тому навіть якщо "ловлять" то це по суті не проблема, принаймні короткостроково. І оскільки немає куди вертатитися, і не виїхати добровільно, і не можна депортувати то це прямий шлях на отримання TRP+WP
-
Як Ви ловите
-
Друзі, хто скільки чекав довідку про несудимість з Польщі? Дякую
-
Щодо обіди - не згодна. Сирійці всі поголовно отримали ПР, без мови, без роботи. Ніхто ж не протестував. Більше того, багато місцевих досі думають, що українцям роздають одразу ПР. Не повірите - але я вже й декілька тих зустрічала, хто вважав, що українцям громадянство одразу дають І де протести всіх інших національностей?
-
Я теж так думаю. Подивляться скільки виїде самі, скільки отримають або подадуть на ПР, скільки по родичах отримає, і відповідно скільки залишиться людей в сухому залишку з якими треба щось робити. Від того і будуть відштовхуватися. Але це означає що раніше весни 2025 навряд чи будуть якісь рішення. Я думаю тягнути з цими рішеннями будуть до останнього бо політично це дууууууже непопулярні рішення яке б вони не прийняли. БО обідять або всіх Українців, або всіх інших імігрантів.
-
Открывают окно записи на один день
-
Один раз в день выкидывают ,и то если на тот деть совпадет выходной ,то выкидывать не будут
-
Скорее всего что нет
-
Не в курсе ,я ловил в 17
-
В Америці міграційна консультант виступала в прямому ефірі щоб домогтись візи українцям😃так як її сестра мала приїхати. Тобто це потрібно і суспільству пояснювати реальну ситуацію реальної родини наприклад щоб домогтися такого. Якщо українське комюніті буде мовчати і просто чекати то вони самі по собі навіть і не згадають про українців.
-
В18, 19 вже не викидають?