PR CUAET
-
Туди можна, а назад то вже питання, багато хто на Різдво вже зʼїздив
-
А ви платили одразу за біометрію при сабміті, чи трішки пізніше, а потім додавали чеки?
-
Можете скан попросити вам перекинути, а папір за нагоди колись собі в рамочку повісите
-
И каждый раз при таком раскладе вы видите свободные слоты? Действую аналогично! Единственный раз видела только в Оттаве, дней 5 назад и не ровно в 17 по Калгари, а минут за 10 до 17. С тех пор тишина.
-
Добрий вечір Якщо після 9-го класу пішли вчитись в коледж , там отримали сертифікат secondary education та молодшого спеціаліста , потім був диплом магістра. То у заявці на номінацію вказувати : два диплому з коледжу та магістра ?
-
Вот очень странно, мы подали 7.11, 7.12 пришел aor и запрос на оплату биометрии, оплатили, добавили в web form , получили сразу же ответ, что они получили нашу квитанцию и с тех пор тишина , писать ли им еще раз web form 🤷♀️🤷♀️
-
Тому і радять додавати максимально повний пакет доків, щоб потім не чекати:((((
-
На скільки знаю це нормальна практика, якщо вони щось будуть до запрошувати, наприклад проплату, то процес буде довший, тому що до вашої заявки після того як ви під грузили зразу не повертаються, вона йде заново в чергу «до перевірку» . В мене була схожа ситуація, але з візою і ircc так само пояснило parliamentary member, а вона вже мені. Тому що в мене дуже давно була відмова в ворк візі і я майже відразу як згадала про це повідомила через веб форму, але процес із за цього затягнувся на місяці.