PR CUAET
-
Тому і радять додавати максимально повний пакет доків, щоб потім не чекати:((((
-
На скільки знаю це нормальна практика, якщо вони щось будуть до запрошувати, наприклад проплату, то процес буде довший, тому що до вашої заявки після того як ви під грузили зразу не повертаються, вона йде заново в чергу «до перевірку» . В мене була схожа ситуація, але з візою і ircc так само пояснило parliamentary member, а вона вже мені. Тому що в мене дуже давно була відмова в ворк візі і я майже відразу як згадала про це повідомила через веб форму, але процес із за цього затягнувся на місяці.
-
Давно?
-
Я ловил в Эдмонтоне
-
Мама захворіла, і чи колись дочекається я не знаю. От тепер і думаю що робити. Вибір то зробила , але тепер треба думати що в першу чергу
-
Ми все подали окрім оплати біометріі
-
Ваші дії не мають йти в розріз вашому кейсу. Економічні програми (федеральні на провінційні) будуються на тому що ви потрібні Канаді і вона каже вам well come. HC - це випадок коли вам потрібна Канада і ви просите зробити вам вийняток тому що … Якщо «що» ви заявили що вдома у вас більше нічого немає і вам немає куди повертатися чи відчуваєте себе там в небезпеці то поїздка мʼяко кажучи викличе у офіцера питання. Є звісно виключення але вони мають бути дуже вагомими, сподіваюсь це не ваш випадок.
-
В лучшем случае. По СЕС (самая быстрая программа в плане рассмотрения) человек ждал 6 месяцев с момента сдачи био до первого портала 🥲 На реддите люди пишут хронологию (ниже линк). Такие интересные сроки бывают )))) Но бывает и гораздо быстрее по долгим программам типа нон-ее пнп, в общем как повезет www.reddit.com/r/ImmigrationCanada/comments/18vp4s0/megathread_processing_times_permanent_resident/
-
Ну вони ж її попросили, тому гадаю що навряд вони чекали коли ви її догрузите, а просто побачили що немає, надіслали запит, тому і треба трішки почекати після того як підгрузили коли знову дійдуть до заявки.
-
Всім привіт.Чи потрібно при подачі заявки на провінцію вносити членів сім’ї(дружину, дитину)Заповнюю part 2 і там є family member