PR CUAET
-
Давно?
-
Я ловил в Эдмонтоне
-
Мама захворіла, і чи колись дочекається я не знаю. От тепер і думаю що робити. Вибір то зробила , але тепер треба думати що в першу чергу
-
Ми все подали окрім оплати біометріі
-
Ваші дії не мають йти в розріз вашому кейсу. Економічні програми (федеральні на провінційні) будуються на тому що ви потрібні Канаді і вона каже вам well come. HC - це випадок коли вам потрібна Канада і ви просите зробити вам вийняток тому що … Якщо «що» ви заявили що вдома у вас більше нічого немає і вам немає куди повертатися чи відчуваєте себе там в небезпеці то поїздка мʼяко кажучи викличе у офіцера питання. Є звісно виключення але вони мають бути дуже вагомими, сподіваюсь це не ваш випадок.
-
В лучшем случае. По СЕС (самая быстрая программа в плане рассмотрения) человек ждал 6 месяцев с момента сдачи био до первого портала 🥲 На реддите люди пишут хронологию (ниже линк). Такие интересные сроки бывают )))) Но бывает и гораздо быстрее по долгим программам типа нон-ее пнп, в общем как повезет www.reddit.com/r/ImmigrationCanada/comments/18vp4s0/megathread_processing_times_permanent_resident/
-
Ну вони ж її попросили, тому гадаю що навряд вони чекали коли ви її догрузите, а просто побачили що немає, надіслали запит, тому і треба трішки почекати після того як підгрузили коли знову дійдуть до заявки.
-
Всім привіт.Чи потрібно при подачі заявки на провінцію вносити членів сім’ї(дружину, дитину)Заповнюю part 2 і там є family member
-
Звичайно їхати до мами, буде відмова по Гуманітарці підете через провінційні програми... ото проблема
-
А якщо встигнемо до 31, буде безкоштовним?
-
-
Отсечение по дате применяется на низший балл. Т.е. могут выбрать 1000 человек, но на последнее приглашение из 1000 выпадает 5 кандидатов с одинаковым баллом. В этом случае возьмут того, кто раньше зарегистрировался. Приоритет отбора - баллы, а датой решают спорные моменты за последние слоты.