PR CUAET
-
-
Отсечение по дате применяется на низший балл. Т.е. могут выбрать 1000 человек, но на последнее приглашение из 1000 выпадает 5 кандидатов с одинаковым баллом. В этом случае возьмут того, кто раньше зарегистрировался. Приоритет отбора - баллы, а датой решают спорные моменты за последние слоты.
-
Я не знаю, я спрашиваю, они вам что за их счет в Канаду высылать будут? Может вы получили, поделитесь своим опытом
-
Я не отримував Хочу сьогодні надіслати, але в інструкціях нічо не вказано за окремий лист Плюс надсилається з Канади в іншу країну, я не думаю що їхня пошта буде доставляти канадський конверт, або можливо я не знаю як це працює В анкеті я ще вказував емейл, можливо вони зв‘яжуться зі мною і відправлять чек на оплату поштових послуг🤷🏻♂️
-
Можливо хтось знає, чи можна виїхати з Канади на декілька тижнів після того, як подали документи на відкриття ворк перміту і на продовження стаді перміту для дитини? Є дійсний ворк перміт і стаді перміт.
-
Примерно неделю. Когда я подавал - они мне сказали, что только почтой, лично нельзя
-
і як?
-
Я буду завтра просить друга в Германии чтобы он набирал и спросил по поводу конверта обратно
-
То їй краще підготувати документи, які спонукають від'їзд (довідка про хворобу матері або ще які). Бо одна справа, якщо офіцер вирішить, що людина не підпадає під програму, а інша - якщо офіцер вирішить, що в документах була брехня. То вже людина може бути inadmissible через misrepresentation
-
А що за реквест форма?
-
Дрброго вечора. Скажіть будь ласка , чи було у когось подібне: Намагалися в дії отримати довідку про несудимість. Сайт виснув та видавав то відсутність з'єднання, то помилку. Подякували євробаченню. Потім почало писати ніби запит в обробці. Хоча в дії жодного запиту, що оброблявся б не відображається. Спробували на сайті МВС отримати. Пише що в обробці. Хоча собі і сину отримала в ту ж секунду як надіслала запит. Це було в той самий час, коли чоловік намагався отримати свою довідку. Тобто в одних додаток глючив , а в інших прорускав запити.
-
Звертаюсь до всіх за порадою. Може в когось був такий досвід. Після того як відправила документи побачила, що прикріпила фото без скана зворотної сторони де зазначена адреса ательє Що тепер робити, чекати запита на уточнення інформації, чи можна якось виправити помилку????Дякую.