PR CUAET
-
Звертаюсь до всіх за порадою. Може в когось був такий досвід. Після того як відправила документи побачила, що прикріпила фото без скана зворотної сторони де зазначена адреса ательє Що тепер робити, чекати запита на уточнення інформації, чи можна якось виправити помилку????Дякую.
-
Підкажіть, подаємося на ПР, в дружини швидко закінчується Ворк перміт, хочемо податися на новий, питання в тому чи можна це робити якщо вже пройшли на провінційний етап?
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, яка різниця у вимогах до мови при подачі на BC PNP та BC PNP + EE (Skilled worker stream (construction)). Знаю, що при першому варіанті мова має бути не менше 4 по CELPIPE. А що до другого варіанту з ЕЕ? Велике дякую за відповідь.
-
Платиш коли сабмітиш доки після ІтА Це ще далеко не гарант що вас оберуть, тим паче по Джоб Оффер
-
Так дивно що одні отримують у ту ж секунду, а інші 3 тижні чекають. :((
-
Привіт, таке питання, якшо я основний заявник, працюю за eligible NOC, а моя жінка працює за non-eligible NOC, то вона зможе отримати номінацію зі мною?
-
Ось це і дивує. Бо нічого не висить. Дивно дуже. Може написати в тех підтримку МВС? Бо нічого нема у кабінеті
-
Доброго вечора. Допоможіть, будь ласка, хто розуміє. В мене була студентська віза в Китай 2015-2016 рік. Перший семестр я пробула там 5 місяців, потім виїхала з країни на 2 тижні, після того заїхала на другий семестр на 4,5 місяці. Чи треба довідка про несудимість в такому випадку з Китаю?