PR CUAET
-
И он еще стоит 1085
-
А скажіть будь ласка чи переводили документи?, бо я перевела
-
Вона отримає, навіть якщо не працює. Номінацію отримує головний аплікант (ви), сім'я підтягується автоматом
-
Удачі вам🙏Все буде добре просто намагайтесь докласти документ.
-
Полная стоимость за взрослого 1085, за ребёнка 155, биометрия 170 за семью или 85 за одного. Это все платежи по этой программе.
-
Щиро дякую
-
Спробуйте додайте через веб форму, але якщо вони не побачать то вже до запросять, але ви все одно намагайтесь докласти.
-
Діло в тому що у мене диплом не на англійській тому я і перевела, чи потрібно краще просто оригінал загрузити ?
-
Есть работа все но чувствую что возможно это не та программа
-
По форумах читав що запит в CBSA роблять і це частина security перевірки
-
Уже 9 месяцев
-
Доброго дня, маю таке питання: Заповнюю заявку по АОС І в розділі «F. Spouse/Dependent information” коли проставляю дату народження дитини (21 березня) автоматично з‘являється дата на день меньша ( 20 березня) Пробувала багато разів змінити і перезагружала сторінку і перезаходила, результат той самий. З іншими датами все ок
-
Не треба, у мене такий пройшов евалюацію менш ніж за місяць
-
Ні,я натиснула галочку,що потрібен апостиль і пакет документів для wes Канади.Я так розумію,вони порахують всі послуги і напишуть сумму
-
Я немного не понимаю да мі в канаде
-
Можем ли мі подаватися по этой программе
-
Допоможіть зловити слот в Едмонтоні!
-
Підкажіть, будь ласка, як мають виглядати скани фото? У мене виходить як лист А4 і на ньому квадратик з фоткою і потім ще такий самий лист А4 і зворотня сторона цієї фотки. Воно мале в порівнянні до листа А4. Так і має бути?
-
И еще у нас нет родствеников канадців но приехали по куает
-
У меня еще и проблема я в квебеке
12 Jan 2024, 17:45
58970/385961
3 minutes ago