PR CUAET
-
Стеження появлялся только в 3
-
Можливо, день народження дитини в іншій країні якось підтягується до канадського часу (який на півдоби відстає від Європи і майже на добу від деяких інших країн)?
-
Чи є у когось реальні зразки цих документів? Мій шеф не шарить шо воно таке, а в гуглі повний хаос з цим(все дуже відрізняється)
-
ні ви не можете по цій програмі йти, тому що потрібні родичі які мають PR або канадське громадянство. Я вам здається вже писала в іншій гілці про це і кинула контакт міграційного консультанта до якого можете звернутись.
-
Неделю назад
-
А для документів вже потрібен апостиль?
-
був дозапит?
-
Добрий вечір скажіть, будь ласка, закінчується віза в паспорті у квітні, а ворк перміт до 2025, куди потрібно звертатися за продовженням?
-
Добрий вечір скажіть, будь ласка, закінчується віза в паспорті у квітні, а ворк перміт до 2025, куди потрібно звертатися за продовженням?
-
Я так розумію,що додаток в wes потрібен в англ.перекладі, а у мене додаток українською написаний,тож мені треба переклад.Тому або я сама його роблю,або його перекладає агенство і вже в пакеті відправляє у wes
-
Доречи, ви не зовсім праві. Вам не може й не треба іспит з мови зовсім, якщо ваш NOC 1 чі 0 та вам достатьно балів для відбору. If the position offered to you is classified under NOC TEER 0 or 1, you are not required to submit valid language test results at the time of registration unless you are claiming points for language.
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає. При заповненні відомостей про внутрішній український паспорт яку ставити дату закінчення терміну його дії, якщо паспорт-книжка безстроковий?
-
Зрозуміла дякую.
-
Так. У п'ятницю піймала. Всього три хвилини були слоти з 18-53 до 18-57. На 21 та 22 лютого.
-
Я робив дублікат диплома спеціаліста ц минулому році. Там все вже перекладено. Як у вас- я не скажу. В принципі співробітник апостиль.юа скаже ціну перекладу, або якщо завантажити і переклад -скаже чи він підійде, я так думаю.
-
72310 Carpenter. Тобто НОК 2
-
Меня казали 6 місяців
-
Як бачити дату на яку є вільні слоти вона якось виділяється? Я сьогодні вперше це робила, але так і нічого не побачила. Просто написано вільних місць немає і все. Мені дуже терміново треба зробити паспорти дітям і я зрозуміла, що це велика проблема ці слоти.
-
01/01/3000
-
На IRCC ?
12 Jan 2024, 17:45
59016/429915
2 minutes ago