PR CUAET
-
Я так розумію,що додаток в wes потрібен в англ.перекладі, а у мене додаток українською написаний,тож мені треба переклад.Тому або я сама його роблю,або його перекладає агенство і вже в пакеті відправляє у wes
-
Доречи, ви не зовсім праві. Вам не може й не треба іспит з мови зовсім, якщо ваш NOC 1 чі 0 та вам достатьно балів для відбору. If the position offered to you is classified under NOC TEER 0 or 1, you are not required to submit valid language test results at the time of registration unless you are claiming points for language.
-
Як бачити дату на яку є вільні слоти вона якось виділяється? Я сьогодні вперше це робила, але так і нічого не побачила. Просто написано вільних місць немає і все. Мені дуже терміново треба зробити паспорти дітям і я зрозуміла, що це велика проблема ці слоти.
-
Подавати на нову
-
Віза то для подорожей. Ворк перміт якщо був на три роки то не шанси що продовжать майже 0. Треба подавати на ПР- Це як віза і перміт і трохи більше
-
У нас є топік: Продовження Візи/Паспорту. Там багато інформації t.me/prcuaet/19036
-
Здравствуйте! Я с таким же вопросом :) может у вас уже есть опыт получения справки из Нидерландов, поделитесь, пожалуйста
-
Так. Звичайно