PR CUAET
-
01/01/3000
-
На IRCC ?
-
Подавати на нову
-
На ПР подаюся,але хочу продовжити візу в паспорті щоб виїхати,де її продовжать?
-
Віза то для подорожей. Ворк перміт якщо був на три роки то не шанси що продовжать майже 0. Треба подавати на ПР- Це як віза і перміт і трохи більше
-
У нас є топік: Продовження Візи/Паспорту. Там багато інформації t.me/prcuaet/19036
-
Дякую))
-
Здравствуйте! Я с таким же вопросом :) может у вас уже есть опыт получения справки из Нидерландов, поделитесь, пожалуйста
-
Доброго вечора! Може хтось підказати!? Я підтверджую атестат, але ще є два дипломи бакалавра і магістра видані в Криму після 2014 року. Треба робити їх переклад і прикріпляти на AOS с поясненням?
-
Так. Звичайно
-
Надіслав із Ванкувера до консульства у Едмонтоні довідку із дії 15 січня із усім необхідним. До цих пір немає відповіді. Це нормально? Треба їм дзвонити? Наперед дякую за відповіді .
-
Автоматичний імейл що заявка подана. AOR у всіх по різному
-
Ця процедура називається Challenge the Exam і вона описана не вірно. Необхідно не диплом електрика, а підтвердження того, що ви відпрацювали 9000 годин за фахом за межами Канади. Я подавав підтвердження із 2 своїх робіт і за 1.5 міс мою заявку схвалили. Тікет вже маю. Все це релевантно для Британської Колумбії.
-
Питання таке...скажіть будь ласка Той хто вже подавався на пр через reunification family program чи було вам присвоєно номер анкети чи взагалі якісь notification from cic ?
-
У мене за трек номером 10 січня отримали у посольстві. Досі ніякої відповіді. Нас таких тут багато
-
І Остап колись казав що якщо є submitted то все має бути гаразд
-
Але є в чаті заявники, які не отримували його. Вони телефонували в IRCC і їм підтвердили що бачать заявку.
-
Підкажіть, будь ласка, з приводу документів про освіту. Треба WES чи просто переклад? Де це можна прочитати?
-
Перевірте свій spam бокс. В мене повідомлення туди впало
-
Після оплати має бути імейл автоматичний This is an automated message. Do not reply to this email. Hello, This email confirms that you have successfully submitted your permanent residence application.
12 Jan 2024, 17:45
59034/439187
less than a minute ago