PR CUAET
-
На ПР подаюся,але хочу продовжити візу в паспорті щоб виїхати,де її продовжать?
-
Віза то для подорожей. Ворк перміт якщо був на три роки то не шанси що продовжать майже 0. Треба подавати на ПР- Це як віза і перміт і трохи більше
-
У нас є топік: Продовження Візи/Паспорту. Там багато інформації t.me/prcuaet/19036
-
Дякую))
-
Здравствуйте! Я с таким же вопросом :) может у вас уже есть опыт получения справки из Нидерландов, поделитесь, пожалуйста
-
Доброго вечора! Може хтось підказати!? Я підтверджую атестат, але ще є два дипломи бакалавра і магістра видані в Криму після 2014 року. Треба робити їх переклад і прикріпляти на AOS с поясненням?
-
Так. Звичайно
-
Надіслав із Ванкувера до консульства у Едмонтоні довідку із дії 15 січня із усім необхідним. До цих пір немає відповіді. Це нормально? Треба їм дзвонити? Наперед дякую за відповіді .
-
Автоматичний імейл що заявка подана. AOR у всіх по різному
-
Ця процедура називається Challenge the Exam і вона описана не вірно. Необхідно не диплом електрика, а підтвердження того, що ви відпрацювали 9000 годин за фахом за межами Канади. Я подавав підтвердження із 2 своїх робіт і за 1.5 міс мою заявку схвалили. Тікет вже маю. Все це релевантно для Британської Колумбії.
-
Питання таке...скажіть будь ласка Той хто вже подавався на пр через reunification family program чи було вам присвоєно номер анкети чи взагалі якісь notification from cic ?
-
У мене за трек номером 10 січня отримали у посольстві. Досі ніякої відповіді. Нас таких тут багато
-
І Остап колись казав що якщо є submitted то все має бути гаразд
-
Але є в чаті заявники, які не отримували його. Вони телефонували в IRCC і їм підтвердили що бачать заявку.
-
Підкажіть, будь ласка, з приводу документів про освіту. Треба WES чи просто переклад? Де це можна прочитати?
-
Перевірте свій spam бокс. В мене повідомлення туди впало
-
Після оплати має бути імейл автоматичний This is an automated message. Do not reply to this email. Hello, This email confirms that you have successfully submitted your permanent residence application.
-
Підкажіть будь ласка в яких ситуаціях можно робити запрос на це ? Коли чекаешь більше якогось часу ?
-
Дякую, в мене лише на сайті показує submitted і все І на імейл пришло повідомлення з чеком оплатою
-
пожалуйста, есть ли кто-нибудь, кто жил в Китае?
12 Jan 2024, 17:45
Post 59037 of 401503
4 minutes ago