PR CUAET
-
І Остап колись казав що якщо є submitted то все має бути гаразд
-
Але є в чаті заявники, які не отримували його. Вони телефонували в IRCC і їм підтвердили що бачать заявку.
-
Підкажіть, будь ласка, з приводу документів про освіту. Треба WES чи просто переклад? Де це можна прочитати?
-
Перевірте свій spam бокс. В мене повідомлення туди впало
-
Після оплати має бути імейл автоматичний This is an automated message. Do not reply to this email. Hello, This email confirms that you have successfully submitted your permanent residence application.
-
Підкажіть будь ласка в яких ситуаціях можно робити запрос на це ? Коли чекаешь більше якогось часу ?
-
Дякую, в мене лише на сайті показує submitted і все І на імейл пришло повідомлення з чеком оплатою
-
пожалуйста, есть ли кто-нибудь, кто жил в Китае?
-
Permanent/ contract та full time/part time це зовсім різні речі
-
Вам треба звертатися до представників тієї програми, яку будете проходити. Але мені здається що ви трохи заплуталися.
-
Можете прикріпити (якщо вказували у анкеті на візу про них, щоб не було misrepresentation), додавши пояснення. Але на перебіг отримання ПР за AOS вони ніяк не впливають
-
Мы ещё не подавались((
-
Спасибо, я так же поняла, но теперь возник вопрос подавать без этой справки документы? Обидно, что это может затянуть процесс :( Вы подались без справки?
-
Так , знайшла, дякую
-
Я дзвонила, сказали бачать, номер є, але вона неактивна і не в роботі, тому листи не приходити. Кажуть чекайте. Подача 6-7листопада, Квебек, тиша...
-
Дякую
-
Нет, но там на сайте из все передельно понятно написано.И там для запроса этой справки нужны основания, то есть запрос уже от федералов на этапе.Если я правильно поняла
-
Там нужно основание - запрос, получить может кто-то (доверенное лицо)
-
Ну планирую без нее, ну я так поняла.И там получается, ещё кто-то должен идти и за тебя ее получать если есть БСН, в том месте где его выдавали.Вы так же восприняли ? Там вроде имейлом можно, только если нет БСН
-
В интернете находила конторки, которые предлагают сделать все необходимое за примерно 300 евро, но я побаиваюсь ими пользоваться
12 Jan 2024, 17:45
59049/445547
13 minutes ago