PR CUAET
-
По якій програмі ви подавались? Дякую.
-
чекаю з листопада.
-
вітаю, є питання по заповненню на новий ворк перміт -яку start date вказувати якщо я вже працю та мій ворк перміт закінчюється у 2025? -чи треба вказувати що я хочу зняти обмеження якщо моя ціль тіки максимально продовжити ворк пеміт - у гайді написано що там окрема опція -в мене два паспорта, новий отримав недавно, чи тре там десь вказувати старий паспорт -якщо я вже працюю чи треба вкахувати “Ukraine 2022 public policy—open work permit”
-
Работает. У нас главным была жена, но были канадцы, связанные в первую очередь со мной, и они писали письма для нас через меня. Все это можно/нужно правильно изложить в вашем affidavit, показать связь этих людей с вашей семьей, и все будет ок.
-
Вітаю шановні. Мене звуть Алекс і я засновник CELPIP.PRO. Я, як новоприбулий по CUAET, як ніхто розумію важливість отримання PR та підготовки до мовного тесту який хочеться здати з першої спроби. Тому дозвольте з цим допомогти. Ми - команда сертифікованих професіоналів, яка пропонує уроки з підготовки до CELPIP онлайн. - Кожен вчитель має досвід викладання англійської як іноземної мови (ESL) для людей хто не володіє англійською - Сертифіковані CELPIP/IELTS інструктори, хто має досвід по підготовці та складанню іспиту - В нас є як канадці так і українці в команді, тому ви зможете навчитися і тонкощам розуміння мови українською і правильній вимові - Можливість займатися і індивідуально, і у парі - Проаналізуємо ваші слабкі і сильні сторони та познайомимо з тестом, вже на першому занятті дамо дієві рекомендації по підготовці Докладніше за посиланням: celpip.pro/ Та наш безплатний Телеграм канал з корисними матеріалами: t.me/celpip_pro
-
Отлично, спасибо. Это тот affidavit который начинает свой рассказ о жизни до приезда в Канаду?
-
Так, подалась вдруге через пару місяців коли добрала стаж необхідний
-
Мені таким чином викреслили з 12 місяців майже 2 повних місяці. Відпрацювала ще 2 повних місяці і переподалась на номінацію заново. По іншому ніяк
-
А чого не зарахували аж 2 місяці? Якщо лише один раз набрали 59, а не 60 годин за 2 тижні? Чи я вас не правильно зрозуміла?
-
Чи можу я оформити другий паспорт і перший не здавати, у якому канадська віза? Термін дії ще два роки