PR CUAET
-
Доброго вечора! Я перекладач, член Асоціації перекладачів Саскачевану ATIS. Роблю переклад за вимогами IRCC. Буду рада допомогти Вам з перекладом. Пишіть в особисті повідомлення або на [email protected]
-
Дякую
-
В мене було 4 пейстаби, де був недобір годин (хворіла я чи діти впродовж року). 4 пейстаби = 8 тижнів = +/- 2 міцясі. Там де був недобір годин у пейстабі - повністю не зараховували по 2 тижні.
-
Так, повернули. Номінацію чекаю, я подалась тільки в січні
-
Так, за останні три місяці, що я подала, як раз діти хворіли і був недобір часів трохи. В мене офіцер запросив пейстаби за повний рік. І далі я отримала емейл з детальним описом, які тижні мені не зарахували і по якій причині, і відмовили
-
Подскажите пожалуйста, возможно ли поменять права британской колумбии (7L) на альберту,( с той же датой экзамена) или же нужно будет снова сдавать тест?
-
Добрый день всем. Кто на днях прилетел в Канаду? Вам при получении ворк пермита говорили или вы на бумаге видели такую пометку, что нельзя выезжать из Канады в течение года? Или что если вылетишь, то вернуться нельзя? Просто я на оф.сайте читала, что по программе cuaet не запрещено украинцам ездить домой в Украину
-
Хто вам сказав, що ставлять такі мітки? Не слухайте плітки і не розповсюджуйте
-
Я 🙋🏻♀️
-
Друзья в количестве 4 чел прибыли 2 недели тому и мама неделю тому. Устраивает?
-
Купив білети на літак Монреаль-Париж-Прага. Вартість туди і назад 1500 cad без валізи . 04.02 вилетів, 05.02 вже був у Празі. Документи зробив за 2 години, але потрібно буде повертатися до Праги через місяць-два і особисто їх забирати. Це дуже дорого. Вартість ID картки та закордонного паспорту десь 250 cad (термінове замовлення). Із документів потрібен закордонний паспорт, паспорт громадянина України, права, свідоцтво, ІПН. Можете ще диплом взяти, чим більше документів тим краще, іще залежить від ситуації. Закордонний паспорт з візою мені залишили. Забрати документи третій особі або родичу по довіреності неможна, тільки особисто.
-
Паспортний сервіс, працюють з 9-18, можна без запису
-
Дякую за інформацію, до речі, це Паспортні Сервіс, чи Консульство України в Прагі?