PR CUAET
-
Подобрать перечитав все и везде то одному критерію не проходу то по другому
-
Боже я не знаю какую программы
-
12100,Executive Assistants
-
Підскажіть у формі iim 0008 в опції current status,вибирати other,а потім уточняти що це cuet work permit?
-
Евалюацію робити обов'язково для подачі на PR, просто перекладу недостатньо
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, яку адресу треба вказувати у відповідному полі формі ІММ 5406 по кожному члену родини? Фактичну де зараз перебуває, чи адресу реєстрації в Україні?
-
Навіщо? Це просто worker або visitor або student, дивлячись на те який у вас статус. В вимогах програми нема cuaet і це не є окремим статусом.
-
Если отпуск вам оплачивается и это неделя-две в год, тогда считается. Если за свой счёт - тогда нужно отработать больше. Моему руководителю присылали вопрос, были ли у меня пропуски за год.
-
Дякую
-
на оф сайті пише в такому випадку вказувати 01/01/3000
-
Просять вказати national identity document і його expiry date
-
Дякую
-
Так, якщо це ніяк не відображено у пейстабах, а лише написано разом години 60
-
Доброго дня! Можна питання: якщо людина яка має PR по family reunification чи CUAET знаходиться більше в Україні ніж в Канаді, Ohip стає не дійсним? І чи реально його відновити після повернення в Канаду якшо відсутність була більше ніж 6 міс?
-
Дуже дякую!
-
Підскажіть,якщо в дітей продовжені паспорти,чи можна подаватися на ПР?
-
Еще они просили договор аренды, но у меня его не было. Основная проблема, что они хотят, чтобы все копии были нотариально заверены
-
Можливо це питання вже звучало, але не можу тут в чаті знайти на нього відповідь: якщо твого ВНЗ немає в переліку на сайті WES, як тоді бути? Дякую!
-
Так, стає не дійсним якщо відсутність більша 212 днів (7міс). Відновити можна, якщо є підстави (пр є підставою). Заново треба принести proof of residence in Ontario тільки і заплатити
-
Він казав, що консультує по всім провінціям, крім Квебеку
12 Jan 2024, 17:45
Post 59168 of 403131
2 minutes ago