PR CUAET
-
Дякую
-
Просять вказати national identity document і його expiry date
-
Дякую
-
Підскажіть,якщо в дітей продовжені паспорти,чи можна подаватися на ПР?
-
Еще они просили договор аренды, но у меня его не было. Основная проблема, что они хотят, чтобы все копии были нотариально заверены
-
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка, якщо подаватись за програмою NB PNP з Канади, чи потрібно мати певну суму на рахунку або зарплату на всіх членів сім'ї? У програмі уж вимогу не побачила, але мені сказали, що начебто треба. Де це можна прочитати? Дякую
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка , як добавити документ до аплікації на подовження WP та SP яку вже відправили на розгляд офіцеру?
-
Протести були з самого початку, бо і Сирійців і Афганців пускали обмежену кількість, пусля років секюріті чекс. Афганських перекладачів які зараз під хагрохою тюрми і страти які допомагали Канадській армії вже третій рік не можуть з Пакистану забрати. А Українцям хоть і не давали ПР, брали всіх безлімітно (більше мільйона віз дали, тобто в 50ть раз більше ніж Сирійців, і в сотні раз більше ніж Афганців). Брали надзвичайно швидко (більшість за 1-2 місяці, хоча і деякі позастрягали на рік+, тоді коли Сирійці і інші мали процес в кілька років), і брали всіх підряд, з люими відмовами в візах, навіть більшість людей з кримінальним минулим не перевіряли і пропустили. З нашої "колокольні" нам здається що мало зробилил, з їхньої навпаки що багато. І тут не ідеться що хтось комусь щось винен, я просто намагаюся пояснити що яке б рішення не прийняли, будуть люди з обох сторін яким буде здаватися що їх обділили. Тому такого роду рішення, я думаю, будуть тягнути до останнього.