PR CUAET
-
Спасибо большое за ответ, я так же прочитала на официальном сайте от 1 до 2 недель. Интересно, как на практике было. 🌸
-
Доброго дня усім! Маю таке питання Я працюю руфером і мої два пейстаби не мають 60 годин через погодні умови(ми не працюємо при нижче ніж -25) Я так розумію вони не зарахуються але наскільки я зрозумів мені просто потрібно допрацювати цей місяць щоб компенсувати ті 2 неповні пейстаби і все буде гуд?
-
Супер,дуже дякую!
-
Я почав працювати 22 вересня 2023 року Мені потрібно отримати 26 виплат з мінімум 60 год Але якщо я отримав 2 пейстаби з менше ніж 60 год то просто потрібно допрацювати місяць(два пейстаби)щоб добити ці години і можна подаватись?
-
Аналогично
-
В местном notary. А на ircc написано, что если вы уже в Канаде, то справку нужно брать через консульство
-
Дякую вам!допомогли і заспокоїли.
-
Там є тільки один тонкий момент. Коли погодять нові документи -WP,VR і ви в цей момент будете за межами Канади, то при в'їзді назад коли спитають WP то по старому можуть бути питання. Ця інформація з ппосторів інтернету Запитайємо @OstapBosak чи це так, я можу помилятися а питання серйозне....
-
Тір 3 у мене