PR CUAET
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, справка о несудимости нужна для всех членов семьи , кому исполнилось 18 лет или только мужу? Мы через него будем подаваться на PR?
-
але ліцензії я жодну не робив
-
дякую
-
Добре дякую Не підкажете контакти імміграційного адвоката який може мати досвід з моїм кейсом?
-
Дякую
-
Усім
-
Таке було і в січні, а потім почали зʼявлятись щодня, терпіння
-
Мабуть, ще тому, що багато людей не збирали й не шукали детальну інформацію по провінціях і їх програмах, і приїхали не в ту провінцію. Тут багато тих, хто приїхав у Британську Колумбію, наприклад, без Tech-skills або інших, за якими там високі шанси отримати ПР. Багато поїхало в Онтаріо, де теж вимоги для отримання ПР досить високі і т.д.
-
Я отримала хвилин за 30, хоча була дуже довга черга, і я розуміла, що не встигаю на наступну пересадку, тому просто підійшла і запитала офіцера, що з цим робити… Він відповів, що допомогти не може, бо майже в усіх так, я і відійшла. Не знаю, з яким обличчям я там стояла, бо він потім вийшов, взяв доки і виніс з WP через 10 хв. 🙏
-
візьміть зараз, бо можуть дозапросити
-
Ви на підтримку в ircc дзонили чи в Монтреаль?
-
Багато кому довелося зняти рожеві окуляри. Люди, які раніше іммігрували, працювали на заводах, будівництві, фермах і тд і тп в Європі, розуміли що буде важко, тому що мали вже цей досвід і знали до чого потрібно буде готовим. Інші просто пірнули в цю реальність і побачили, що не такі вже солодкі ці "заграниці" і гроші тут лопатою не гребуться.