PR CUAET
-
Добрий ранок, хто збирається брати довідку про не судимість зі словакії, чи можемо якось скооперуватись?
-
Треба їхати.
-
Ніяких, вони відправляють результати напряму до ірсс
-
Тиждень тому відправила, ще чекаю. Писали люди за 2 тижні приходило, комусь за місяць, комусь за три
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, ми з сином прилетіли до Канади у вересні цього року, одразу ж пройшли обов'язковий медогляд, але результатів в особистому кабінеті немає. Підкажіть, яка може бути причина і які має наслідки? Дякую!
-
Зрозуміла , дякую велике , і скільки Ви чекали відповідь приблизно від них ?
-
Так, мені в лікарні так і сказали, дякую. Але, не зрозуміло, чому не відображається ця довідка, чи результати, в особистому кабінеті?!
-
@OstapBosak А вот уже есть ли статистика по отказам в пиар украинцам, которые приехали по куает? И какая причина основная?
-
Остап, хочу выразить огромную благодарность за вашу помощь тут!
-
Ну що люди добрі, процес пішов? Шось комусь швидше стало приходити? Номер аплікації чи запрошення на біометрію?) свята і новий рік пройшов..)
-
Я так розумію що в сам Монтреаль не можна, бо я шукала в Інтернеті. У них один номер на весь ІРСС.
-
Якщо ви хвилюєтесь через це ви також можете зателефонувати в офіс лікаря і перепитати чи загрузили вони ваші результати.
-
потрібно так робити. подача на ПР не дає якихось привілей. тому якщо ваш Work permit закінчується - продовжуйте (поки є знижки до кінця березня)
-
Да, спикинг подняли с 9 на 10 Writing с 8 на 11
-
Підкажіть, якщо вже здали медогляд і мали поїхати з Канади то по приїзду потрібно здавати знову? Якщо хочеш зняти обмеження з ВП?
-
И толк был? Добавили баллов?
-
А біометрія ж повинна бути безоплатною?
-
Дякую
-
Десь у групі, правда не пам'ятаю в якій, говорили, що має відображатися, тому я і запанікувала😁
-
Скажіть ,хто подався на ПР і на продовження Wp одночасно? Чи можна так робити?
12 Jan 2024, 17:45
59284/452251
about a minute ago