PR CUAET
-
Скажіть ,хто подався на ПР і на продовження Wp одночасно? Чи можна так робити?
-
Підскажіть ,хто подався на продовження wp і на пр одночасно? Чи можна так робити?
-
Добрый вечер, кто то может посоветовать миграционного консультанта по Канаде?🙏
-
подалися на Study permit inside Canada 11 жовтня 2023 - поки що тишина. processing time який IRCC розраховує - не відповідає дійсності.
-
Привіт. Поділюся своїм досвідом здачі в Saskatoon, SK, International Woman of Saskatoon. В кімнаті здавало 7 людей. Працював вентилятор, щоб не було душно, вікон не було, двері закриті. Навушники були новенькі, ручки теж. Давали два аркуші великі для нотаток. В туалет можна піти перед реєстрацією і також пускали перед самим екзаменом. Здавала в цю суботу, результати прийшли сьогодні (вівторок) вранці. Listening: 6 Reading: 4 Writing: 6 Speaking: 5 Я йду по провінційній програмі і мені хоча б 4 мати по всім категоріям. Готувалася сама три тижні перед екзаменом. Купила на сайті CELPIP завдання. На пробних безкоштовних мала 3,4,5. Не більше. Англійська в мене база зі школи і коледжу. Решта ютуб. Останні завдання з читання були для мене дуже складними. Текст про історію канадської поліції я майже не розуміла. Було дуже багато слів, які я ніколи не бачила і не чула. Тож там просто вгадувала. Щиро дякую Маріанні за її телеграм канал з її говорінням, я слухала всі тексти багато разів і вислови вивчила саме з них і використала це на екзамені.
-
Или повышают или оставляют как было
-
Нет
-
Ну и сразу вопрос в догонку, Отказы украинцам, приехавшим по куает в пиар уже были? Или пока только единицы получили)
-
Можете , конечно. Можно прислать документы недостающие, например. Вы спросите - чего их тогда не запросят? Ну вот бывает не запрашивают и сразу отказ
-
Возник вопрос... А что даёт этот запрос? Например, допустим, я увидела, что офицер в чем-то там сомневается... Я могу на это как-то повлиять? Написать письмо, что честное слово, всё правда)) Или это чисто информативная справка, для успокоения нервов?
-
Дякую