Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Куди ще довше ?) якщо будут запит надсилати через пів року то і зі рік не розглянуть 😁а тут у більшості в 25 році ворк перміт закінчуеться )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    Дають для всіх дозапросів місяць?
    1 Reply Last reply
    0
  • t387569147T Offline
    t387569147T Offline
    Serhii Kasianenko
    wrote on last edited by
    Добрий день! Підкажіть будь-ласка перекладача для подачі по Alberta Opportunity stream? Наскільки я розумію - потрібен саме сертифікований перекладач з печаткою, але можливо є більш релевантна відповідь. Документ - сертифікат про шлюб, по локації - бажано в м. Калгарі, але головне щоб працював по Альберті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Візітор рекорд теж закінчився?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ви знаєте а може де кому і проблема по різних причинах. А ви зразу так чи не так нашим….. не гарно виглядає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1206916532T Offline
    t1206916532T Offline
    🇺🇦 I’m Johnny
    wrote on last edited by
    Звичайною поштою приходить лист
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    І що стосується довго чи не довго. То я маю деяке розуміння як це все працює бо спілкуюсь з міграційним консультантом. І вік каже що за 2 тиждня присилать запрошення на біометрію. А максимум за 2 місяця. Якщо враховувати цю інформацію то 3 місяці наче виглядає довго. Але не суть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Добрий день. В дочки закінчився паспорт і відповідно віза, ми вже маємо новий паспорт що нам і як тепер робити можливо хтось поже підказати, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t911740202T Offline
    t911740202T Offline
    Lana 💚💛💜
    wrote on last edited by
    Також питання, хто по програмі ПР для украінців з родиною в Канаді. Тільки зараз, перечитуючи сайт, звернула увагу, що під час розгляду і подачі на ПР, не всі члени родини зобовязані знаходитись в Канаді . Твльки основний заявник. Це суттєво міняє обставини, бо тоді я б не чекала приізду дружини свого брата (основного заявника) і я (громадянин Канади-родина заявника) могла б допомогти ім подати заявку на ПР , не втрачаючи часу. Чи є тут досвід подібних випадків? Буду дуже вдячна. Додаю скріншот з офіційного джерела.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Можливість така є але не всім його продовжують )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Нашім друзям також. Сказали сори, помилились. Що ви потім робили? Розкажіть. Вони нервують. 4 місяці їм уже зʼїли. Що знов у кінець черги? Після повторної відправки, коли до вас знов дійшли? І ще, їм сказали повторно не оплачувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ми всі спілкуємося з імміграційними консультантами, мало того деякі консультанти спілкуються тут з нами і дають багато безкоштовної інформації і роз'яснень. Є люди які отримали запити через 2 тижні після подачі, це ті хто в перші 2 тижні подав заявку, зараз цей процес розтягнутий приблизно на 2-3 міс. Ця програма не пріоритетна і заявлена такою не була, тому чекаємо. Тим в кого закінчується wp є можливість подати на його продовження до 31 березня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t652087233T Offline
    t652087233T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Підскажіть будь ласка якщо я перебувала в Іспанії 179 днів ( 1 дня не вистачило), потрібно робити довідку о несудимості?
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Який жах, а чи намагались батьки репортити хлопця з Ірану вчителям? Це hate speech, і assault і це дуже серьозно. В америці за таке точно відсторонили б від уроків хлопця як мінімум, а то і мав би проблеми з соц працівниками. В Німеччині також ту русню яка травить треба репортити обовʼязково. Це в Україні менталітет що «стукачу» стане тільки гірше, але в америці все навпаки, це прямий обовʼязок школи створити безпечні умови для учнів. Дуже шкода що такі історії є і не поодинокі 😞 Щодо сімʼї з Бучі - може їм спробувати гуманітарну програму? Також не обов’язково мати роботодавця в Канаді щоб імігрувати, можливо чоловік-програміст може кваліфікуватись по іншій провінційній? Я не знаю по Скошії, але в Онтаріо я проскочила з українським досвідом роботи, можливо і в NS щось є
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem Sagan
    wrote on last edited by
    апдейт для тех кому интересно - пришел дозапрос на military records по гуманитарной программе, документов с собой не было - дали им statutory declaration (a.k.a. LOE) - сегодня получили ПР апрув. Всем удачи!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Про депортацію я нічого не писала, тільки про відсторонення від уроків. Це розповсюджена практика в америці і Європі. Чи пробували ви спілкуватись з адміністрацією школи? І чи відбувалось насилля в школі чи поза межами? Бо якщо в школі - це пряма відповідальність адміністрації.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, якщо дали WP і переплутали одну літеру паспорту в WP, що робити в такому випадку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Так. Є випадки і 5 місяців запитують. Але це на ваш розсуд. Можуть і не запитати. Високі шанси цього
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags