PR CUAET
-
Звичайною поштою приходить лист
-
І що стосується довго чи не довго. То я маю деяке розуміння як це все працює бо спілкуюсь з міграційним консультантом. І вік каже що за 2 тиждня присилать запрошення на біометрію. А максимум за 2 місяця. Якщо враховувати цю інформацію то 3 місяці наче виглядає довго. Але не суть.
-
Також питання, хто по програмі ПР для украінців з родиною в Канаді. Тільки зараз, перечитуючи сайт, звернула увагу, що під час розгляду і подачі на ПР, не всі члени родини зобовязані знаходитись в Канаді . Твльки основний заявник. Це суттєво міняє обставини, бо тоді я б не чекала приізду дружини свого брата (основного заявника) і я (громадянин Канади-родина заявника) могла б допомогти ім подати заявку на ПР , не втрачаючи часу. Чи є тут досвід подібних випадків? Буду дуже вдячна. Додаю скріншот з офіційного джерела.
-
Ми всі спілкуємося з імміграційними консультантами, мало того деякі консультанти спілкуються тут з нами і дають багато безкоштовної інформації і роз'яснень. Є люди які отримали запити через 2 тижні після подачі, це ті хто в перші 2 тижні подав заявку, зараз цей процес розтягнутий приблизно на 2-3 міс. Ця програма не пріоритетна і заявлена такою не була, тому чекаємо. Тим в кого закінчується wp є можливість подати на його продовження до 31 березня.
-
Який жах, а чи намагались батьки репортити хлопця з Ірану вчителям? Це hate speech, і assault і це дуже серьозно. В америці за таке точно відсторонили б від уроків хлопця як мінімум, а то і мав би проблеми з соц працівниками. В Німеччині також ту русню яка травить треба репортити обовʼязково. Це в Україні менталітет що «стукачу» стане тільки гірше, але в америці все навпаки, це прямий обовʼязок школи створити безпечні умови для учнів. Дуже шкода що такі історії є і не поодинокі 😞 Щодо сімʼї з Бучі - може їм спробувати гуманітарну програму? Також не обов’язково мати роботодавця в Канаді щоб імігрувати, можливо чоловік-програміст може кваліфікуватись по іншій провінційній? Я не знаю по Скошії, але в Онтаріо я проскочила з українським досвідом роботи, можливо і в NS щось є
-
апдейт для тех кому интересно - пришел дозапрос на military records по гуманитарной программе, документов с собой не было - дали им statutory declaration (a.k.a. LOE) - сегодня получили ПР апрув. Всем удачи!
-
Про депортацію я нічого не писала, тільки про відсторонення від уроків. Це розповсюджена практика в америці і Європі. Чи пробували ви спілкуватись з адміністрацією школи? І чи відбувалось насилля в школі чи поза межами? Бо якщо в школі - це пряма відповідальність адміністрації.
-
Мы прожили в Польше и сына дети поляки в школе избили за то, что он украинец... а было это еще в 2016 году... И кого куда депортируешь? Поляков с Польши? Сейчас мы тут, законы работают, сын чувствует себя уверенней, что если даже что, то сможет обратиться в тот же секретариат школы и будет защищён, а виновники наказаны..