PR CUAET
-
Який жах, а чи намагались батьки репортити хлопця з Ірану вчителям? Це hate speech, і assault і це дуже серьозно. В америці за таке точно відсторонили б від уроків хлопця як мінімум, а то і мав би проблеми з соц працівниками. В Німеччині також ту русню яка травить треба репортити обовʼязково. Це в Україні менталітет що «стукачу» стане тільки гірше, але в америці все навпаки, це прямий обовʼязок школи створити безпечні умови для учнів. Дуже шкода що такі історії є і не поодинокі 😞 Щодо сімʼї з Бучі - може їм спробувати гуманітарну програму? Також не обов’язково мати роботодавця в Канаді щоб імігрувати, можливо чоловік-програміст може кваліфікуватись по іншій провінційній? Я не знаю по Скошії, але в Онтаріо я проскочила з українським досвідом роботи, можливо і в NS щось є
-
апдейт для тех кому интересно - пришел дозапрос на military records по гуманитарной программе, документов с собой не было - дали им statutory declaration (a.k.a. LOE) - сегодня получили ПР апрув. Всем удачи!
-
Про депортацію я нічого не писала, тільки про відсторонення від уроків. Це розповсюджена практика в америці і Європі. Чи пробували ви спілкуватись з адміністрацією школи? І чи відбувалось насилля в школі чи поза межами? Бо якщо в школі - це пряма відповідальність адміністрації.
-
Мы прожили в Польше и сына дети поляки в школе избили за то, что он украинец... а было это еще в 2016 году... И кого куда депортируешь? Поляков с Польши? Сейчас мы тут, законы работают, сын чувствует себя уверенней, что если даже что, то сможет обратиться в тот же секретариат школы и будет защищён, а виновники наказаны..
-
Це жахливо. Не так далеко Польща з совку ще вилізла виходить. Але це буває не лише через національність, діти завжди знайдуть за що вчепитись - зачіска, окуляри, статура, одяг, все що завгодно. Національність просто привід, не було б її вигадали б щось інше. Жахливо що адміністрація це дозволяє(
-
Собственно, поэтому Канада, поэтому пытаемся остаться
-
Буду вдячна, якщо хтось допоможе з порадою. Подала документи на підтвердження WES диплом лише спеціаліста і додаток, чи потрібно було подавати ще бакалавра,бо там писало що лише найвищу освіту. Якщо треба ще бакалавра ,чи треба буде оплачувати ще раз майже 300 доларів, чи то можна якось додати до заявки? Хто може детально розяснити
-
Я уже декілька раз зустрічав повідомлення про відмову у звʼязку з відсутністю диплома, тільки ніхто не вказує по якій саме програмі це сталося. Я так розумію це Express Entry чи я помиляюсь?