PR CUAET
-
Я уже декілька раз зустрічав повідомлення про відмову у звʼязку з відсутністю диплома, тільки ніхто не вказує по якій саме програмі це сталося. Я так розумію це Express Entry чи я помиляюсь?
-
Конечно, пришла на прием к директору, туда вызвали учительницу... И какого было моё удивление, когда услышала от них наезд и претензию, а чего я еще тут ожидала, понаехали! Вот тут я при@ела... Конечно дальше разборки, угрозы полицией и разбирательством со школой... тогда слегка приструнились... К слову, ребенок был в первом классе, 6 лет, и из таких, домашних мальчиков...
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship.html
-
Уже була схожа ситуація де один і той самий офіцер відмови штампував в дуже великій кількості, наче його звільнили, але це катастрофічно важко найти кінці з кінцями
-
Буду вдячна, якщо хтось допоможе з порадою. Подала документи на підтвердження WES диплом лише спеціаліста і додаток, чи потрібно було подавати ще бакалавра,бо там писало що лише найвищу освіту. Якщо треба ще бакалавра ,чи треба буде оплачувати ще раз майже 300 доларів, чи то можна якось додати до заявки? Хто може детально розяснити
-
-
Дякую
-
Подавайтесь в першу чергу на візітор рекорд.
-
Продление открытого ворк пермита реально очень помогло бы многим семьям.