PR CUAET
-
Скільки коштує довідка,про відсутність судимості в Канаді?
-
Пока информации что все получат wp только до 31.03.2024.
-
Позиція батьків якраз очевидно по дитині) насправді цікава тема, я від знайомих з Тунісу чула що в Європі часто біженців і тд селять окремо і навчають в окремих школах, створюючи по суті гетто, де в дітей нема шансів асимілюватись і стати своїми з дитинства, як в Канаді. І виходить що такі умови роблять з дітей імігрантів не європейців по духу, а людей які звикли до жорстокості, агресії, битись за ресурси. І це штучна ситуація, яку створюють європейські держави.
-
Дуже дякую за відповідь ❤️
-
Ви чули людину вище, я розповіла, що я знала. У кінець черги. А де гарантія, що помилка не повториться. Друзі будуть скаргу кожного дня дублювати. З депутатом домовлятися. Це жах і все. Ви помилились? Гаразд, буває. Виправьте свою помилку з гідністю. Так ні ж. Оце прикро, що офіцер тут вище законів.
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка, а якщо нема шкільного атестату , є тільки дипломи . Тож ми тільки дипломи єваліювали . Таке підійде для AOS?
-
Також багато інформації на ютубі, є покрокові відео
-
Всім добрий день. Виникло питання. Якщо я подаю документи на ГП онлайн, то всі документи я відправляю у вигляді кольорових сканкопій? Чи потрібно ще робити паперові копії і завіряти їх у нотаріуса? Я лише почала вивчати вимоги, і мені сказали, що треба робити паперові завірені копії також. Заздалегідь дякую.
-
А если письмо с номером дела и запросом на биометрию пришло с Сиднея, Нова Скошия, это означает, что там и будут дальше рассматривать?
-
Записана 2 місяці,Оттава,глухо
-
Вэс- найвысший диплом, остальные- просто перевод с оригиналами можете приложить только