PR CUAET
-
1. Запит на біометрію приходить відразу після AOR? 2. Які взагалі етапи по цій програмі після submit application ?
-
Буду вдячна за відповідь
-
А родичів треба вказувати, якщо вони просто живуть у Канаді і не є резидентами/громадянами Канади?
-
Підкажіть, будь ласка, по програмі Federal Skilled Worker Program (Express Entry) на питання Arranged Employment in Canada (Maximum 10 Points): Do you Have Arranged Employment in Canada вибирати відповідь так чи ні? Тут мається на увазі LMIA для цих 10 балів?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи є інформація стосовно працевлаштування в садочки, няня, організація та проведення свята, декоративне оформлення повітряними кульками і так далі …. ???
-
По времени в Торонто?
-
Остапе, дякую за відповідь!
-
А вдруг на вас уголовку завели за 8 дней? 😁
-
Отметьтесь в файле в закрепе, там статистика по кейсам
-
Шанси не великi зпiймати:(((
-
Ну мою заявку потеряли на 3 мес из за технической ошибки. Так что. Не так все плохо. Еще непонятно сколько ждать ответы со ссылкой на портал 1
-
так и вышло, ровно через неделю транзакция вернулась
-
Не підкажете які дати отримують вже запрошення на біометрію? Ми подавалися в середині грудня і поки що тиша. Розумію що зараз в обробці тільки файли з листопаду. Хтось отримував на днях вже запрошення? Якщо так, то коли ви подавалися. Дякую!!!
-
Онлайн делается. При наличии резидент Кард.
-
Довідка дійсна весь час, вона без строку дії, якщо не поверталися до країни. Але були випадки, коли офіцер запросив нову
-
Я взагалі робила скан-копію одним файлом (оригінал на українській мові, бо там є QR-код та переклад). Довідку з Посольства України в Канаді я так і не дочекалась, тому робила переклад через сертифікованого перекладача.
-
В Едмонтоне слоты появляются в 17 00. может 16 30.может 18 00. Какой день недели - неизвестно. Слоты заканчиваются в течении +-1 минуты
-
Привіт. Хочу оформити другий закордонний паспорт, але не можу отримати запис до посольство (незалежно від міста), вiльних мiст взагалiнемаэ. Чи знаэте людей, які надають послуги з бронювання записів? Будь ласка, поділіться контактами, якщо є.
-
Привіт. Хочу оформити другий закордонний паспорт, але не можу отримати запис до посольство (незалежно від міста), вiльних мiст взагалiнемаэ. Чи знаэте людей, які надають послуги з бронювання записів? Будь ласка, поділіться контактами, якщо є.
-
Підкажіть будь ласка чи ще можна буде подаватися по імміграції в Північні міста ? Чи вже ця програма закрита в 2024 році ? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
5950/446694
4 minutes ago