PR CUAET
-
Цілком підтримую. Ми також)) мені дуже подобається що син навчається з дітками різних національностей, так він вчить що ми всі рівні, незалежно від кольору шкіри чи національності, ні я ні він не відчуваємо себе тут "не такими", ніхто не каже "оооо понаїхали"
-
Всім привіт 🙏 Можливо памʼятаєте я питала тут як вилетіти з Канади якщо у дитини немає окремого паспорту і не можемо тут зробити. В консульстві України сказали що тільки через Молдову або польщу в нашому випадку можемо поїхати в Україну. В польському консульстві зараз кажуть що без паспорта дитина в Польщу полетіти ніяк не може, і немає ніяких виключень для таких ситуацій . 😭 Так от питання,скажіть будь ласка, як можна полетіти в Молдову (щоб потім піти на кордон з Україною) якщо туди немає прямого рейса, а на літак до інших країн виходить не пускають ? (Писала декільком консульствам країн Шенгену, всі кажуть через них не пустять по моєму паспорту дитину) ??🙏
-
Дякую
-
Спасибо за подробный ответ. Только я себе ничего не придумываю, а есть компания с устоявшимся документооборотом и его форматами. И это будет пятое письмо с одной той же просьбой -включить данный пункт , то что это "is a must". Дальше надо будет применять другие подходы. Поэтому и поинтересовался ситуациями на практике.
-
Ну ось і все 🥳 Програма Alberta opportunity stream AINP NonEE Провінційний етап 09.06 Подача на номінацію 27.06 Отримав номінацію Федеральний етап 09.07 Подача 14.11 AOR 27.11 Біометрія реквест (здано та зарахована на наступний день) 05.12 Медікал Зараховано 14.12 Портал 1 30.01 Портал 2 06.02 eCOPR
-
Добрый день! Підкажіть будь-ласка, якщо не пройти мед.огляд і поїхати чи є якісь проблеми якщо захочеш повернутись