PR CUAET
-
Hello! My name is Olha. I'm studying UX/UI design and I'm currently working on a medical app. Please take this short anonymous survey that will take 7 minutes of your time. Your сontribution will be incredibly valuable! Your data will not be used and it's only needed to better understand the researcher. forms.gle/SWyruVntqyDZLSRi8
-
Hello! My name is Olha. I'm studying UX/UI design and I'm currently working on a medical app. Please take this short anonymous survey that will take 7 minutes of your time. Your сontribution will be incredibly valuable! Your data will not be used and it's only needed to better understand the researcher. forms.gle/SWyruVntqyDZLSRi8
-
-
-
Підкажіть, ви зразу приписне чи військовий підгружали?
-
Відповіла вам
-
Професія підходить. Там навіть є два NOC на сайті. Він починав як звичайний кухар і дійшов до позиції шеф. Шеф по суті і є кухар теж)) Просто, якщо він в Канаді піде на позицію звичайного кухаря (на нищу позицію), а остання робота була шеф-кухарем, то чи зарахують? Але NOC на сайті розділені: звичайний кухар і шеф-кухар. Виходить, що якщо піде на звичайного, то як подаватись тоді?
-
Дякую, зрозуміла що єдиний варіант через Турціїю .. але прямого транзиту немає нажаль, тільки з самостійною пересадкою ех(
-
Якщо не будете покидати зону транзиту то можна летіти
-
Вони сказали що з цим посвідченням на повернення все одно тільки через Молдову можна. Але ми і так можемо через Молдову як я розумію бо дитина вписана в мій паспорт і Турції і Молдова можуть пропустити напевно..
-
Федеральна
-
Якщо вам потрібно в Молдову, щоб без країн Шенгену, то через Стамбул
-
Запросити в консульстві України посвідку на повернення в Україну для дитини.
-
Підкажіть а що таке Портал 1 та Портал 2 ?
-
До речі через Варшаву теж є транзит. Але я подумала що не можна бо консул написав що без біометричного паспорта в зону шенгену не можна
-
Нет, я его не грузил.
-
Оо дякую треба подивитись 🙏
-
Але може ще знайдеться пізніше, поки не знайшла
-
Я маю на увазі що я шукала такий квиток щоб був торонто-кишинев але транзитом через Стамбул. Не знайшла такого рейсу. Є в Молдову через інші країни прямі транзити. І є просто прямий до Стамбулу і самостійно далі..
-
Доречі, Австріійські Авіалінії літають Торонто-Відень-Кишинев, теж транзит, теж без виходу з міжнародної зони
12 Jan 2024, 17:45
59647/425629
about a minute ago