PR CUAET
-
Доречі, Австріійські Авіалінії літають Торонто-Відень-Кишинев, теж транзит, теж без виходу з міжнародної зони
-
Подскажите когда брать документы от работодателя перед подачей , когда пройдет год с момента работы или ближе к подаче?
-
Думаєте? Щось я боюсь так ризикувати.. тим паче майже всі квитки що я бачу останнім часом із самостійною пересадкою окрім прямих до Варшави і т д(
-
Чому з самостійною? Турецькі Авіалінії літають і до Канади, і до Молдови. Це буде найзвичайнісінький транзит.
-
Дякую всім за відповіді 🙏🙏🙏
-
До Стамбула є, але не можу знайти саме таких щоб через Стамбул і далі одразу в Кишинів
-
Загалом Атлантичні напевне. Але це залежить від вашої професії і інших даних.
-
Із Торонто начебто теж є рейси до Стамбула
-
Дякую
-
Есть тут такие ,кто пробыл в Турции -+ 3 месяца и у них потребовали справку о несудимости??
-
Якщо дитина неповнолітня то в формі 5713 в секції «В» ви не підписуєте і не ставите дати. Потім роздрукуйте аплікацію і підпишете від руки в секції «С» , а дату в цій секції надрукуйте. Потім відсканувати і завантажити.
-
Вчора були в консульстві в Едмонтоні. Воно просто завалене кореспонденцією в ящиках. Хлопцю зробили паспорт за півтора місяці і йому прийшло що паспорт вже в консульстві через DHL. Він прийшов забирати, але йому сказали, що він дійсно прийшов, але вони ще мають його відкрити і зареєструвати, тому нехай приходить через півтора-два тижні. Фактично кореспонденцією займається одна дівчина, яка ще відповідає на питання у віконечку. Оскільки люди приходять поспілкуватись і запитати чому не ростуть тюльпани в горшках, то за пів дня вона може відкрила пару листів. Такі діла
-
референс після року роботи, джоб офер - коли завгодно
-
Так, але ж ви до зони Шенген і не виходите, ви в міжнародному транзиті залишаєтесь
-
Аа ну з Монреаля так.. А тут по Канаді летіти з Торонто в Монреаль не буде проблем що дитина без паспорта?
-
Гляньте саме на сайті Турецьких авіаліній, ось мені видає Монреаль-Стамбул-Кишинев, один квиток, обидва рейси турками
-
подаватися можна і будемо. у нас така сама дата.
-
тільки якщо 6 місяців підряд і більше
-
Сайт Турецьких Авіаліній видає рейс саме Торонто-Стамбул-Кишинев, тобто саме одразу в Кишинев із Стамбула
-
подали на 2 дітей одним числом. по одній дитині - 4 тижні і перміт на руках, по іншій - десь гуляє кабінетами IRCC 3 місяці
12 Jan 2024, 17:45
59666/388077
23 minutes ago