PR CUAET
-
Мені відповідають завжди протягом дня. Але я не питав про те як записатись, допоможить, рятуйте чи щось ще в цьому ж дусі. Вони не курують процессом. Це державний портал запису, який обслуговує увесь світ. Просто зловив два слоти випадково, потім попросив один відмініти, відповіли в той же день, та відмінили зайвий.
-
Сидимо місяць і ловимо слоти,ніяких змін 🤦♀️
-
Шо за програма 🤦♀️злови слот😂для запису 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Жесть
-
Віта добрий Вечір.Як що у вас є слот на виготовлення паспорта 🙏Буду дуже вдячна
-
Якби було зрозуміло та на 100% відповідало дійсності.
-
Якби був час яб залюбки б мовчки чекав(
-
Працює, але там щось до 2000 людей в черзі. І як вони їх розподіляють, не зрозуміло. Може випадковим образом беруть певну уількість в день та записують. Може іноді весь день слотів використовують для цієї чергі.
-
Я ще в Польщі навчився ловити слоти) Мені потрібно було на троїх дітей зловити. Потім вже в Канаді дружині робили паспорт. Ось сьогодні зайшов ловити, подивився 6-те число через два місяці суббота, але все одно дивився чи з
-
Та в мене взагалі часу нема і слотів нема я нажав стати в чергу але вона як я зрозумів не працює(
-
Идете к нотариусу, говорите что нужна статутори декларация, он вам ее сделает. по сути это обычный документ (в правильном формате) в котором вы под буквой закона клянетесь что все сказаное правда. Писал в ней правду - был освобожден от военной служдбы таким то военкоматом, на основании статьи такой то, в таком то году по причине такой то. документ утерян, получить новый не могу в силу обстоятельств которые вне моего контроля (война в Украине, куда вернутся не могу). от призыва никогда не прятался, закон по призывау никогда не нарушал. после освобождения от призыва (был белый билет) повесток не получал. клянусь что все изложенное в данном документе правда
-
Все як тут написано. Заходив в певний час, та оновлював сторінку. Я ще в 22 році оформлював перші паспорти. Тоді були інша сторінка, не треба було авторізовуватись. Та час оновлення був в 12 годині. Спочатку я знайшов точний час, були різні варанти коли оновлюється, потім побачив слоти, але не зміг записатись, десь із 3-4 спроби вдалося. Потім час оновлення змінювали. Треби систематично це робити. Ось зараз вже мані паспорт потрібен, буду після-завтра пробуати. Але завтра все одно зайду подивлюсь.
-
Дзвонити кожен тиждень майже то якось часто 😅
-
у меня вообще с собой не было билета, он утерян, тоесть я им просто давал обьяснительное письмо. если у вас есть хоть какойто, даже 20-ти летней давности то должно подойти. люди писали выше что даже приписные берут без билета. у меня вообще взяли декларацию с обьяснительным письмом и все
-
Мова йде про роботу в сфері початкової освіти. Сьогодні почула від працівника day care, якщо евалююввти диплом вищої педагогічної освіти, то можуть автоматично дати level 1 або 2, або ж трохи довчитися щоб дотягнути до певного рівня. Зараз намагаюсь дізнатися більше інформації з цього приводу. Диплом для імміграції потрібно буде евалюювати в будь якому випадку, але чи визнають його при працевлаштуванні або при намірах довчитися-це питання турбує. Бо на сайті WES для роботи і навчання-то зовсім інша аплікація.
-
окремо від дитини. я зараз на роботі. зможу сказати вже як буду біля компа