PR CUAET
-
Все як тут написано. Заходив в певний час, та оновлював сторінку. Я ще в 22 році оформлював перші паспорти. Тоді були інша сторінка, не треба було авторізовуватись. Та час оновлення був в 12 годині. Спочатку я знайшов точний час, були різні варанти коли оновлюється, потім побачив слоти, але не зміг записатись, десь із 3-4 спроби вдалося. Потім час оновлення змінювали. Треби систематично це робити. Ось зараз вже мані паспорт потрібен, буду після-завтра пробуати. Але завтра все одно зайду подивлюсь.
-
Дзвонити кожен тиждень майже то якось часто 😅
-
у меня вообще с собой не было билета, он утерян, тоесть я им просто давал обьяснительное письмо. если у вас есть хоть какойто, даже 20-ти летней давности то должно подойти. люди писали выше что даже приписные берут без билета. у меня вообще взяли декларацию с обьяснительным письмом и все
-
Мова йде про роботу в сфері початкової освіти. Сьогодні почула від працівника day care, якщо евалююввти диплом вищої педагогічної освіти, то можуть автоматично дати level 1 або 2, або ж трохи довчитися щоб дотягнути до певного рівня. Зараз намагаюсь дізнатися більше інформації з цього приводу. Диплом для імміграції потрібно буде евалюювати в будь якому випадку, але чи визнають його при працевлаштуванні або при намірах довчитися-це питання турбує. Бо на сайті WES для роботи і навчання-то зовсім інша аплікація.
-
окремо від дитини. я зараз на роботі. зможу сказати вже як буду біля компа
-
7.5 месяцев по гуманитарной программе. по экономическим если подавать то люди вроде пишут что быстрее
-
Якщо буде якась інформація напишіть будь ласка з приводу слотів, буде дуже вдячний🙏
-
Одним файлом надо загрузить : оригинал(скан)+перевод(инфа о переводчике+копия оригинала+перевод)
-
Для іміграції окрема оцінка. Для педагогів в кожній провінції по іншому
-
Доброго вечора. Сьогодні прислали повідомлення ,,Доброго дня, Ваша довідка про несудимість готова. Видача документів відбувається кожен будній день (крім середи) з 12.00 до 12.30. З повагою, ГКУ в Торонто,, Це вони натякають, що треба в Торонто летіти забирати?))) Бо зворотній конверт був!
-
Позиція С-level, noc 00
-
Якщо документ одразу на англ (як довідка з консульства) то тільки її Якщо з дії - то витяг з дії + переклад