PR CUAET
-
Це залежить від програми міграції. Є такі для яких потрібно щоб був ще 1.5 роки дійсний.
-
Напишіть те що пише в дипломі у вас.
-
Можете підказати викладача,в якого готувались до іспиту?Можна і в па
-
AIP
-
А по якій ви проходите? Можливо в мене та сама а я про це не знаю, було б добре знати
-
Привіт. Здавала в цю суботу. Читання для мене було найскладнішим, хоча взагалі проблеми з слуханням. Останній текст був про історію канадської поліції, в якому всі слова були не відомими мені. Зрозуміла лише те, що поліція мала коней і на тому все. Тому тут просто вгадувала відповіді.
-
Це залежить від провінції і програми. Потрібно уточняти в консультанта який спеціалізується саме по вашій провінції і програмі.
-
Є що пів року. Це правда. Але наприклад по моїй зараз має бути 1.5р.
-
Я теж але мені зауважали про пів року, от і цікаво.
-
Я брала консультацію у мігрц консультанта.
-
Чув тільки про пів року, є якесь посилання для прикладу шоб подивитися?
-
Останній текст важкий, там реально багато лексики високого рівня. Навіть не знаю чи можна до цього підготуватися... можна вчити нові слова постійно, але там може бути дуже специфічна лексика
-
Ми свої отримали через 10 днів після CoPR
-
Аналогічна ситуація була. Через 3-4 години після дзвінка приходили портали. Тому Ваше твердження підтримую)
-
Зараз проходжу цей процес. Напишіть мені, розкажу.
-
Просто Diploma?
-
Ще питання, сам PR дійсний 5 років? Чи у когось на довше було?
-
Просто я не розумію яка градація мого диплому, типу що йде перед бакалавром??
-
А як ви їх питали щодо final decision? «Я знаю, що воно має бути», чи як ?) з порталами більш очевидно якось починаю думати, що тре дзвонити теж
-
Вроде два года
12 Jan 2024, 17:45
59823/433116
45 minutes ago