PR CUAET
-
Є у вас англ бланк ?
-
Да, это точно уже апрув
-
Додаткових завдань у мене не було. Всього в суботу було 7 людей (це зі мною) . Хтось один дуже голосно слухав listening , тож було чути і мені. Говоріння я почала на 5 хвилин раніше, тож перше завдання було нормально, а потім всі почали говорити, то ж це збивало з думки. Але supervisor пропонувала беруші в вуха, кому потрібно.
-
Доброї ночі! Після оновлення паспорту - можна одразу подаватись на новий ворк перміт чи на візу і потім ворк перміт?
-
Дуже раджу по селпіпу курс Від hzad. Це для тих в кого вже є б1 мінімум, тобто прям зовсім не з нуля. Саме підготовка до іспиту, поради, курс лекцій , виразів, слів і тд. +5 мок тестів з розʼясненням відповідей. Плюс вони постійно надсилають мені листи з якимись доп плюшками безкоштовними і темами. Вони розшарюють гугл диск з усім. Я брала по скидці десь за 35кад і воно дуже допомогло, хоча я далеко не все пройшла. hzadeducation.com/product-category/celpip/?gclid=Cj0KCQiAzoeuBhDqARIsAMdH14Gpm5vSrWywJjz6zh7sDrrHpDXUi6snpoHCJQRAprySY-72-Cj4IC0aAmQYEALw_wcB
-
Лістенінг 10, інше на 7, могла краще, але треба було краще підготуватись. Найскладніше був рідінг для мене. В мене б1+ був, коли приїхала(на работі оцінювали) +технічна анг по работі +школа і універ постійно вчила. Я не з нуля вчила тут.
-
Збираєте документи підтвердження, підписуєте цю форму офіційно з нотаріусом: www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5409e.pdf і подавайте собі Гром шлюб в Канаді легітимний
-
У нас тоже фото было что мы и вначале делали и давали им. Там есть спецификация на сайте, вот она www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/photo.html