PR CUAET
-
Мій 2011 року
-
Всеодно може прийти запит на нову.
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
А коли саме Ви зробили оплату ?
-
А ви прикріпляли чек через кабінет чи веб форму? І якого числа це було, підкажіть, будь ласка?
-
Всім доброго вечора, якщо є у когось інфо, поділиться будь ласка Після оформлення паспорту в консульстві, коли відслідковувати по трек номеру На сайті, коли вже зрозуміло, що він вже в консульстві Дякую
-
Ok. Дякую
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка. Чи підійде для ПР, довідка про не судимість з ДІЇ перекладена та завірена нотаріусом в Канаді чи обов'язково з консульства брати?
-
Звісно, IMM 5475 та IMM 5476 краще зробити для дружини/чоловіка заявника
-
Через веб форму, оплата була здійснена 24.01 біля 11.50 вечора, але імейл від IRCC payment confirmation отримала 26.01 Запит на здачу ще не отримала. Сьогодні телефонувала- сказали чекати і отримала лиш такий імейл
-
«Прибув до ЗДУ»
-
Може підійти, а може не підійти. Залежить від мігр офіцера який буде розглядати вашу справу.
-
Можуть прийти запити на нові довідки зі всіх країн. Про це консультанти говорять. І так це не всім приходять запити.
-
Так, дуже складне останнє завдання. Фішка в тому, що є основні слова які потрібно пом'ятати окремо. Якщо ви пригадаєте приблизно саме завдання, то згадаєте що саме ви розуміли - це те про що іде мова, про якихось людей, предметів та взаємодія між ними. Спрацьовує принцип, розумію - пам'ятаю. Так ось, предмети, люди, об'єкти описані зрозумілими словами, бо предмет є предмет синонімів не дуже багато. Виключення це якись научні або технічні тексти. Якщо попалеться такий - все ппц. Там навіть іменникі не дуже зрозуміли. Взаємодія, та якість об'єктів описані такими словами, яких я в житті не чув та не бачів. Весь текст передає взаємодію між об'єктами, людьми та предметами, ось тут і треба шукати. Промто читаючи відмічаєшь ці іменники та взаємодію одного із іншим. Якшо не зрозуміло в цьому реченні, в наступному буває уточнення. Це закриває десь 70 відсотків питань, в яких вказується іменників та взаємодія між ними, головне пам'ятати де саме в тексті ви бачили ці іменники. Це дуже швидко робиться, головне запам'ятовувати головні іменники в кожному абзаці. Кожен абзац має свої. Кожен наступний інші. Іноді іменники з одного обзаца взаємодіють із іменниками із іншого, тоді це майже гарантовано відповідь на якесь питання. Останні 30% самі складні, це відноситься до питань які задані сінонімами, а в неправильних відповідях використовують зрозумілі прості фрази та слова із тексту. Це пастка для вгадуючих) Та Ось тут треба і перечитувати текст, шукати де саме щось схоже, дивитись на будову слів, що це adjective чи adverb, здогадуватись. Тут я не дуже розумію як, але я знаходив відповіді якимось незрозумілим для мене чином. Але ці питання йшли дуже тяжко. Здавав 4 рази. Reading 11-12.
-
Як зараз краше продовжити свій закордонний паспорт в Вінніпезі?
-
А що тільки місця через два місяці відкриваються?
-
С какого возраста требуется справка ?
-
🤯😵💫 я правильно розумію, що окрім цього трешу з безумною ловлею слотів, треба ще й враховувати два місяці наперед щоб не було суботи чи неділі?
-
Теж саме і у мене, тільки прикріпляла ще 21.11. Теж дзвонила і писала. Але ті, хто через кабінет загрузив, отримали швидко запит. Нас ніби в кінець посунули цією веб формою
-
Топ, не знала що на 2 можуть підняти В мене в райтінг з 9 на 10 підняли
12 Jan 2024, 17:45
59898/412114
2 minutes ago