PR CUAET
-
Можу відповісти по БК-навіть з провінційною номінацією не стягують додатковий податок на купівлю нерухомості нерезидентами,якій тут становить 20%. Щодо ставок по мортгиджу наш банк нам запропонував знижку від ставки,яка офіційно вказана на сайті банку, але в той же час інший банк запропонував те, що доступно для всіх , тож тут скоріше інші фактори можуть впливати на рішення щодо того,яку ставку затвердять.
-
А де швидше зараз ?
-
коли я пішов міняти прописку в Україні в центрі адміністративних послуг у 2016 році, мені сказали, що мій військовий квиток було видано за злочинної влади (януковича), і він недійсний, і я маю пройти заново комісію і стати на облік, але в Канаді пройшов такий
-
Навіть не знаю від чого залежить їхня швидкість. Я зазвичай якщо маю якісь питання до йду в центр нюкамерів , там імміграційний консультант може дати пораду, там же мені третій раз і відправили квитанцію ( робили все те саме що і я, але факт, це допомогло).
-
У нас теж саме.
-
Дякую за відповідь!
-
А що там враховувати, відкрили сайт, пролистали місяці, подивитись. 6-те число через два місяці субота. Мабуть завтра теж не буде слотів, бо 7-ме через два місяця неділя.
-
Едмонтон - через 2 місяці, Торонто - через пару недель