PR CUAET
-
Звісно допоміг, було 445, з тим я б не пройшла мабуть ніколи
-
Підкажіть, будь ласка, витяг з діє має бути для надання в іноземні установи чи для набуття громадянства. PR- це ще не громадянство, чи як?
-
Спасибо!
-
Загрузка фото - через 15 дней eCoPR - еще через 10 дней карта. ВС
-
у нас кожна попередня влада злочинна по відношенню до наступної 😁
-
@FedorovaUA что скажете?
-
Ми з чоловіком здали нещодавно, судячи з фінальних оцінок екзамен був легший ніж тестові завдання на їх сайті. Я на пробних читання проходила на 9-10, аудіювання на 8/9/10/11 на екзамені отримала аудіювання 12, читання 11, чоловік так само. Моя думка що CELPIP це тест чарівного рандому, що вам випаде від вас не залежить. Ви можете підготуватися наскільки можете, проходьте пробні тести, аналізуйте свої помилки, можливо знайдете певний паттерн, але не заганяйтеся надто сильно. :)
-
Спасибі..... Треба переходити на перевірку почти і облікових записів не частіше одного разу на день))) А то і не таке покажеться..
-
Коли приїжджав янукович то накривали столи та давали фрукти, коли приїжджав Порошенко то давали автомати а потім ходили їх збирали… Коли приїжджав Зеленський то був яжнелох. Думаю це в своєму ЛОЕ написати, може це пояснить офіцеру чого я не пішов у військомат міняти приписне на ВК
-
Це краще подивитися на Сайті провінції. Або зателефонувати регулятору Альберти
-
Так, в Саскачевані наприклад 10400 годин.