PR CUAET
-
Там має бути вкладення, так написано. Написано: перегляньте вкладений документ і відправте потрібну інформацію в цьому ж листі, натиснувши реплай. Я таке не отримувала ще, але з опису тут в чаті дуже схоже на Портал 1.
-
Добрий день.А якщо взагалі не проходив медкомісію,і зараз знаходжуся за межами Канади вже більше року,то чи не будуть складнощі при в'їзді другий раз в Канаду?
-
А что делать на этом этапе? Ответить им в email?
-
Шанси на швидший розгляд, без надання документів навпаки гірші. Навіть якщо пропустити що я не правий, і дозапитувати ці документи будуть не у всіх, а тільки в деяких, то ви всеодно додаєте собі шанси на запити та затримки, зекономивши на подачі кількох документів. Більше того не складних документів. Це не дипломи, не досвід. А просто статусні і біографічні, які в 99% є готові і в наявності
-
Доброго вечора! Питання трішки не по темі, але може хтось підкаже - якщо летіти в США через Торонто потрібна канадська віза чи ні? Американська віза є.Дякую!
-
Після першого року, їхм можна наймати в статусі апрентіса. Але хоча для найму це підходить, для іміграції переважно ні. Бо Апрентіс це не професіонал, а учень на оплачуваній практиці. Я не можу сказати що я згоден з цим, але так воно, на жаль є
-
В Канаді зараз вже більше мільйона тимчасових резидентів, які намагаються отримати ПР. Тому і прохідні по ЕЕ 500+, бо всі слоти зайняті тими хтио має навчання і досвід в Канаді
-
...а тем кто дал взятку - вобще ПР за неделю давать. Ну типа давайте делать из Канады вторую Украину с её выборкой...
-
Не сприймайте як особисту критику, але я не дуже розумію в чому ефективність цього підходу? Подати документи, які швидше за все потрібні - 30 хвилин зайвих зусиль або Ризики дозапитів і затримок Хіба воно того варте? Еконгомія часу, чи мегабайтів?
-
Дуже дякую за відповідь ))) мені потрібно лише 2 тижні довести за власним фоп)) сподіваюсь це буде не дуже складно🥹
-
Далеко не про всіх родичів буде відомо, бо ця програма досить широка. В тому числі є родичі які тут народилися, і ніколи ні на які іміграційні речі не подавалися. А є ті хто через одруження подаються, то їм теж можна без документів подаватися?
-
90 процентов компаний нанимают электриков без лицензии начиная с первого года обучения и без него. Иначе кто согласится работать за 17.50 в час? Мне просто хочется разобраться, если я закончу 1 год обучения, это даст мне что-то или нет...
-
Тут не справа в тому хто правий, а просто в тому що в нас банально більше практичного досвіду. Є 3 ключові вимоги до родича в Канаді щоб кваліфікувати вас під ПР. Ключові вимоги зазвичай потрібно підтверджувати документами. Наприклад, якщо вимога економічної програми мати освіту і англійську на 4, просто вказати це в анкеті не достатньо. Потрібні документи, які це підтверджують. Так само тут. Те що не вказали цього в чеклисті, звичайно як на мене недопрацювання зі сторони IRCC, але технічно вони праві. Це мінімальний список документів щоб взяти заявку в роботу. Але це не означає що це вичерпний список. Як то кажуть, нас розсудить час. Програма нова, ситуація Українців, і ставлення до Українців унікально нове також, тому всяке може бути - я цього не виключаю.
-
500 тис , це прям дуже дуже багато :(
-
Таке теж бачив)
-
Ось ще я в іншому підчаті тут питала сьогодні, не стала вас тегати знову 🙂
-
На той момент нам видавали пластикові дипломи, останній диплом заламінований і хоча додатки з мокрою печаткою та живим підписом, але всеодно вимагають, щоб обидва документи були з мокрими печатками. Чи була в когось така ситуація?
-
Я цього поки що не знаю. Але насправді, я не планую її подовжувати у випадку, якщо мене не оберуть. Тому що гарантій, що щось зміниться наступного року по цій самій програмі немає.
-
Перепрошую, цікава ваша думка, чи потрібен китайський нотаріус для довідки з несудимості з Китаю?
-
Не достатньо. Цю форму може підписати будь хто. Документи потрібні щоб підтвердити що людина дійсно ваш родич і що людина має статус - тобто що ваш кейс відповідає програмі. Оскільки ця програма має часові рамки, вони обіцяли не відсилати назад неповні заявки, тому скоріш за все тим хто не подав цього просто потім будуть надходити запити в процесі на ці документи
12 Jan 2024, 17:45
5995/453513
37 minutes ago