PR CUAET
-
Инфу Кума прислала ? 😁
-
Сес. Ну допрацюйте рік і подайтесь по сес. Мені іта по сес прийшло на 11му місяці, я почекав ще 1.5 місяці щоб рік по сес був і подався
-
Я один не розумію в чому проблема? Якщо у вас є якісь невирішені питання значить у вас є час до квітня, що уже непогано, а дальше якщо ви можете вплинути на ситуацію то вперед, а якщо ні то розслабте булки
-
А за якою програмою подавались? FSW чи CEC? Бо мені сказала консультант, що для FSW такий "набір" не підходить, і зарахують тільки, якщо з одним контрагентом не менше 12 міс підряд 😳 Виходить у мене з 5 років тільки рік зарахується, дуже засмутив мене цей факт Дякую за відповідь)
-
В мене теж ніде нема і ніколи не було, ще в 22 здавала .
-
А де таке написано?
-
она самая, кума с ircc.
-
В апреле вступит в действие, ещё 60 дней дают создать кабинет призывника и только после этого будут применять что-то к уклонистам, так что времени вагон
-
Перед бакалавром нічого не йде крім атестату. Диплом Спеціаліста йде після бакалавру, бо бакалавр 4 роки навчання, спеціаліст 5 років, магістр 6 років. Але Wes нашого спеціаліста прирівнює до магістра. Бурса не може бути дипломом магістра від Wes у кінці, якщо він напише спеціаліст. У Wes є тільки дві вибірки бакалавр або магістр. Мені здається, що його диплом ближче до секондарі скул. Щось вище були проблеми з дипломами з бурси
-
@OstapBosak доброго дня, підкажіть будь ласка наскільки важко буде отримавши пр по цій програмі, якщо коли будеш подаватись на громадянство буде просрочений паспорт? Дякую
-
Дякую, я це бачив, але тут нема відповіді на моє питання(
-
🇨🇦Всім привіт! Мене звуть Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. Також займаюсь легалізацією документів. Нещодавно відбулися важливі зміни, якими мені хотілося б з вами поділитися 💙 З 11 січня 2024 року набула чинності спрощена процедура легалізації документів — апостиль. З початку січня я вже зробив десяток апостилів для клієнтів із різних країн і тепер озброєний повною інформацією по всіх провінціях. Що змінилося? Раніше для того, щоб використовувати канадські документи в іншій країні, необхідно було пройти двоступеневу процедуру легалізації (спочатку автентифікацію в МЗС Канади, і потім легалізацію в консульстві), що потребувало чималої кількості часу і грошей. З 11 січня 2024 року в Канаді застосовується одноступенева процедура, яка називається апостиль. Після отримання апостиля ваш документ повністю готовий для використання в іншій країні, тобто, в консульство йти вже НЕ потрібно. Це, безумовно, економить ваш час і витрати на оформлення. Але! Зверніть увагу, що апостилі приймаються не у всіх країнах. Якщо ваша країна не є учасницею Гаазької конвенції (наприклад, ОАЕ, Куба, Йорданія та ін.), то для використання канадських документів у цій країні все одно доведеться проходити двоступеневу легалізацію, як і раніше. Я роблю під ключ і повну легалізацію, і спрощену (апостиль). Для використання канадських документів в Україні та багатьох інших країнах тепер достатньо отримати апостиль. Процедура отримання апостиля загалом дуже схожа на стару процедуру автентифікації документів. На багато документів апостилі виконуються загальноканадським МЗС, тобто Global Affairs, але деякі документи можна апостилювати виключно в провінційних офісах МЗС. Усе залежить від того, в якій провінції був виданий або підписаний нотаріусом ваш документ. Global Affairs може апостилювати документи тільки з таких провінцій: 📍Манітоба 📍Нью-Брансвік 📍Ньюфаундленд і Лабрадор 📍Північно-Західні Території 📍Нова Шотландія 📍Нунавут 📍Острів Принца Едварда 📍Юкон Подавати документи на апостиль із цих провінцій можна тільки в цих же провінціях: 📍Альберта 📍Британська Колумбія 📍Онтаріо 📍Квебек 📍Саскачеван Global Affairs приймає документи тільки поштою, обробка документів займає 30 робочих днів, це безкоштовно. Особисто приїхати до них не можна, прискорити процес теж ніяк не можливо. Альберта приймає документи тільки поштою, обробка документів займає 5–7 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $10. Британська Колумбія приймає документи тільки поштою, опрацювання документів займає 14 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $20. Онтаріо приймає документи як поштою, так і під час особистого візиту, опрацювання документів займає 15 робочих днів поштою і приблизно годину під час особистого візиту. Вартість апостиля на один нотаріальний документ становить $16, а на державний документ (свідоцтва про народження, шлюб тощо) — $32. Квебек приймає документи тільки поштою, опрацювання документів займає 10 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $65. Саскачеван приймає документи тільки поштою, опрацювання документів займає 3–5 робочих днів. Вартість апостиля на один документ становить $50. 🤝Я з радістю допоможу вам з отриманням апостилів на ваші канадські документи. Я також роблю під ключ оформлення довіреностей, заяв, згод та інших нотаріальних документів, призначених для використання в інших країнах. Щоб документ, підписаний канадським нотаріусом, був дійсним в іншій країні, його теж треба апостилювати. Замовити переклади, легалізацію чи апостилювання документів можна електронною поштою [email protected], на сайті або написавши мені в Telegram. 🔥За промо-кодом UKRINCA діє знижка!
-
А есть знающие, выехал с Украины до 18 лет при себе был ID, на данный момент ID просрочен а паспорта как такового нет, вопрос, выдадут ли новый закордонный паспорт по этому айди или будет достаточно свидетельства о рождении?
-
А в Торонто взагалі слоти бувають?
-
Подали 30.10 - біометрію сплатили, але запрошення немає
-
Підкажіть будь ласка, о котрій годині треба заходити, щоб зловити слот?
-
Іноземні установи
-
Дуже вдячна.А хтось отримав вже відповідь,скільки чекати?
-
Дякую
-
Про досвід з-за кордону така умова, я поки без канадського(
12 Jan 2024, 17:45
60045/451807
11 minutes ago