PR CUAET
-
Подали 30.10 - біометрію сплатили, але запрошення немає
-
Дякую
-
Про досвід з-за кордону така умова, я поки без канадського(
-
Ви не там запитуєте, зайдіть у відповідну групу, останнє посилання
-
Так а що там приймати будуть, заборона на виїзд закордон, ну вона і так по суті є, заборона на водіння транспортного засобу, взагалі не знаю як це має вплинути на людей закордоном, права змінити дуже просто, ну і блокування рахунків, трішки вдарить по комфорту бо все ж використовую Моно для оплати ком послуг і т.д. дальше якщо навіть тцк подає на вас в суд то це ще суд має визнати вас винним і тільки потім в розшук, такі справи можна затягувати на роки, а по законам Канади ви нічого не порушили взагалі
-
Це все можна вирішити просто вдарить по гаманцю і я дійсно радив людям братися і робити всі кроки для того щоб закрити питання з консульством прям сьогодні, а не сидіти в он-лайні і обсмоктувати цю тему
-
Цікаво де конкретно, от читаю першоджерело і не бачу. Experience (15 points) 80 (1) Points shall be awarded, up to a maximum of 15 points, to a skilled worker for full-time work experience, or the equivalent in part-time work, within the 10 years before the date on which their application is made, as follows:
-
Мне кажется что главное то, что будет отказ в консульских услугах, остальное ерунда
-
Думаю до квітня можна вирішити всі питання з консульством, якщо прям припікає то полетіти в Турцію чи Польшу де на порядок швидше все вирішується
-
А точно ще про це забув
-
Зрозумів. Бо вчора на сайті консульства побачив таке 🤷♂️ canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/zasvidchennya-dokumentiv