PR CUAET
-
Це якийсь сюр я не знаю що тут ще додати
-
У мене особисто нічого взагалі ніколи не було на себе в Україні крім банківського рахунку, стара традиція писати все на батьків врятувала багатьох при проблемах при розлучені і т.д. Суд має ще визнати вас винним, а це не дуже просто, наймаєте адвоката і він ходить за вас на засідання
-
Підкажіть з досвіду — окрім їхати в консульство, можливо зробити довіреність на майно на іншу особу в Україні? Типу через апостиль і тп.
-
Підкажіть з досвіду — окрім їхати в консульство, можливо зробити довіреність на майно на іншу особу в Україні? Типу через апостиль і тп
-
🤷♀ якби можна було відсутність досвіду безперервного замінити грошима, питання б зникло😅
-
>Суд має ще визнати вас винним ви не забули, з якою країною маєте справи? суд визнає те, що суддям скажуть зверху
-
Всім привіт. А якщо довідка про несудимість з України то переклад, засвідчений нотаріусом та юстицією, потім МЗС чи АПОСТИЛ чи будь-який підходить! У посольстві Канаді в Україні треба переклад потім підтвердити?
-
Я теж десь бачила, що безперервно має бути Здається, в самій заявці вже трохи інше формулювання, ніж на Canada.ca.
-
Я стара школа 🤓