PR CUAET
-
чому ж фантазія - вас подають у розшук в Україні та заводять кримінальну справу. Усе, пр не дадуть, громадянство також
-
Молодший спеціаліст. Ну нехай людина відкриє свій диплом і прочитає😃для чого нам тут вгадувати😂
-
будут сроки оспорить решение, само-собой. Я вам рассказываю как уже принятое решение может испортить жизнь в Канаде. Это все есть в открытых источниках
-
Тогда трудно придумать причину почему у некоторых по порядку по датам а у других тишина
-
Вже більше місяця чекаю)
-
Це дальше ваша фантазія і ви не хочете чути що перед цим всім має бути запущено судовий процес над вами в якому замість вас буде адвокат вирішувати це питання
-
Не хочу, лучше посчитаю дни до получения гражданства))
-
Все вірно
-
ну если вам известны подробности, то уж и расскажите вкратце
-
Я прочитала в другой группе, что все кейсы до стадии AOR идут в Сидней, а потом распределяются по другим офисам. Не знаю насколько это верно. Во всяком случае у меня на AOR Сидней.
-
Тут ви не праві, довіреність можливо зробити за кордоном, сама процедура просто довша та має свої нюанси.
-
Тобто можна через апостиль якось довіреність зробити. Правильно?
-
там случай очень нетипичный, поищите подробности
-
Тікайте звідси безумці в іншу провінцію
-
ну вот видите, один туман пока что
-
згоден, не треба панікувати. але рік тому навіть і розмов таких не було, час іде😁
-
Можете будь ласка сказати як Ви відправили через форму ?
-
Добрый день, подскажите, делал ли кто-то доверенность в Украину из Монреаля? Поделитесь опытом и контактами, спасибо!
-
Та ніхто ще нічого не знає як воно буде і коли, заспокойтесь будь ласка, у мене діти таких істерик не влаштовують як тут дорослі люди
-
Можливо хтось має інформацію на цей рахунок?
12 Jan 2024, 17:45
60169/407827
4 minutes ago