PR CUAET
-
canada4u.com.ua/services/imigration-service/provincial-nominee-programs/ontario/ontario-human-capital/ontarios-express-entry-human-capital-priorities-stream
-
Дякую! Ви це бачите десь онлайн, є трекер якийсь?
-
Так, але не тому що порушували закон, а тому що не зможуть зібрати докази роботи - референс від менеджера, бо його нема, фул тайм, бо це не він, доказ регулярної зп, бо я так розумію там контракти і разні суми в тд. Сам по собі факт порушення закону Канаду не хвилює, поки це не судимість
-
400 прохідний
-
Официальный ФОП, а не переводы на карту. Как он будет подтверждать уплату налогов?
-
Я читала, що в Service Canada можна, бо теж шукала інформацію
-
Канада не розбирається в законах України) так само як і досвід ФОП спокійно зараховується як робота найманим працівником, хоча за законодавством України це не так
-
в довідці ок-5 показує чи є стаж державної служби і за який період. це спеціальний стаж. якщо людина працювала на державному підприємстві, то це не державна служба
-
У неё бы было указано в трудовой. Мне лень искать мою идти. Сходите на сайт держслужбы почитайте
-
а який ранг і категорія має бути, щоб треба було вказувати?
-
В сервіс канада теж можна, але як і в VAC записуєтесь спершу
-
А ви чого? Ви були держслужбовцем?
-
Ні. Люди візи і з середини Канади вклеюють, якщо стара закінчилась наприклад. Ось список центрів ircc.canada.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp
-
🤦♀️ само понятие госслужбы - это определённый ранг и категория. Охранник её не имеет. В трудовой пишется ранг и категория если это госслужба
-
А зсередини Канади як? VAC вони ж за кордоном, ні?
-
Дякую)
-
тобто, державна служба - це не гос служба? Ви чого? Просто різні мови
-
Це не я, а подруга, дякую
-
Лучше да. Потому что вы нарушали закон своей страны. Тут это не ок
-
так Канада не запитує про вищі чи нижчі ранги, а просто про державну службу.
12 Jan 2024, 17:45
601/474652
2 days ago