PR CUAET
-
myimmtracket... навіщо потрібен?
-
Ну це все дуже індивідуально
-
В мого друга прирівняли до хай скул...
-
Чим більше ви зможете доказати що ви тут хочете залишитися, а саме що маєте житло, маєте роботу, вчите мову, проходите всі етапи інтеграції так сказати тим менше шансів вас кудись відправити бо хтось десь там щось придумав і звинуватив вас. Є досить класний кейс Чичваркіна який досить пір воює з системою, ніхто його нікуди не відправив з Англії, а скільки наших депутатів втілено в Европу? Та сам Шарій сидить в Іспанії з його кримінальними справами в Україні і ніхто його не відправляє
-
И еще один вопрос по эвалюации диплома. Нотариально заверенная в Украине копия подходит? Я имею ввиду, есть ли здесь люди, которые получили евалюацию, спасибо!
-
Не можу сказати.
-
Не знаю.
-
не знаю до чого ви тут пишите про ПТУ)
-
ПТУ не є вищою освітою
-
У анкеті на громадянство данні по паспорту не вимагаються.
-
Як тоді пишуть якщо прирівнюють до вищої?
-
В законі сказано арешт банківських рахунків. Про майно, там нічого немає.
-
Якщо майно в україні то тут не треба нічого завіряти. Приходите з проектом та й все
-
В кращому випадку, а так десь у гілці вище з бурсою у вес проблеми
-
Написали що хай скул, дівчина почала писати, що не завжди хай скул і почалась мова не тільки про бурси)
-
Про бурсу писали вище. І питали, як оцінюється - бакалавр чи хай скул
-
Вона пише про це, бо бурса це секондари скул
-
Так, і мій друг подавав диплом ПТУ та зі школи у Апостиль юа, і наприкінці WES оцінили його освіту як хай скул.
-
я так розумію це корисно лише для збирання статистики - користовачі заповнюють самостійно інформацію? додаткової інформацій про розглядання заяви немає, так?
-
Так це ж не від закладу залежить а від спеціальності..
12 Jan 2024, 17:45
60248/450763
2 minutes ago