PR CUAET
-
@OstapBosak будь ласка
-
Таке сказали)
-
Переважно потрібна повна ліцензія, не апрентіс. Тому ми зазвичай уникаємо підліцензійних професій. Бо якщо немє ліцензії ви не можете виконувати цю роботу професійно, і відповідно під професійну іміграцію здебільшого не попадаєте
-
А если лицензия ученика? Как ее получить? Отучиться первый год из 4 будет достаточно?
-
Дякую, зрозуміла
-
Якщо це не мішає вашій роботі, то це не проблема
-
По документам додатковим родича Коли родич отримував свій PR, то він подавав усі ці документи - паспорт, свідоцтво про народження, шлюбні документи про зміни прізвищ тощо Тобто це все зберігається в IRCC. Не бачу сенсу це дублювати - вони будуть перевіряти цю інформацію по родичу самостійно знову
-
Зробила, але не впевнена, що встигнемо(( Дякую за відповіді
-
Дякую за відповідь
-
Ми в Польщі в консульстві продовжували паспорт, який вже був прострочений. Без проблем. В Консульстві в Канаді в Едмонтоні написано, що приходити продовжувати можна без запису. Не знаю як в інших консульствах
-
А якщо родич змінювала прізвище та ім'я?
-
Так, майже завжди. Але якщо не дочекаються відповіді вам напишуть, і зможете його трошки поштурхати
-
По різному. Якщо в останніх 3ох місяцях пейстабів меньш більш чисто то може підійти, якщо в документах написано full-time Але якщо не дуже, то можуть попросити пейстаби зза всі 12 місяців, і тоді можуть викинути всі періоди які були меньше 30
-
Підкажіть, будь ласка, в Торонто слоти на оформлення паспорту з'являються тільки о 17:00 чи в інший час також? Дякую
-
Вітаю вас !
-
Краще дочекайтеся відповіді пана Остапа , але я думаю що ви зможете довше трохи попрацювати і добрати ті години , який не достає до 1560 год. Але ви не можете більше ніж 30 год рахувати за тиждень .
-
Бо і такий варіант є
-
Перевірте написання в гугл мапс
-
Дякую за відповідь. Сьогодні написала в кризис форму, делікатно спитала в чому затримка. Поки чекаю на відповідь
-
14 Zhovtnia
12 Jan 2024, 17:45
6033/453033
2 minutes ago