PR CUAET
-
А почему не хотите?
-
В Альберте кстати, на джорни нету никакого обучения. А есть курсы, которые проводят Онлайн из ВС)) .
-
Можливо питання безглузде, не кидайте тапками 🙈 Час в декретній відпустці рахується? Фактично я не звільнена, а у декретній відпустці.
-
А вы читали вопрос на который я отвечаю? t.me/prcuaet/19036/74046 женщина пишет, что сын 18 лет выехал с ID во время войны (потому что до войны его бы с одним ID не выпустили) и на сейчас он просрочен. У нее все ок - что я ей и написала. А про просрочку до февраля 2022 я, естественно, читала, раз ссылаюсь на это постановление. Но к вопросу этой женщины это не имеет отношения
-
Кстати, а можно ли не быть резидентом ВС, но сдать там экзамен на редсил?
-
Монобанк не вимагає
-
Але ще примітка, 24 місяці має бути за останні 30 місяців . Тобто не 2-5 років тому, а саме за останні 30 місяців
-
Так, якщо знайдете роботу з таким же НОКом (такі самі обовʼязки) і отримаєте оффер, то зможете одразу подаватись
-
Майже завжди вимога до джоб офферу перманент Контракт на 1 рік не підходить
-
В Саскачеване кстати более жёсткие требования к получению редсила на основании иностранного опыта. Требования везде разные, при том, что признается редсил во всех провинциях? Как это?)
-
Ще одну довідку замовила через бюро перекладів (без Дії, і без доручення, з апостилем).
-
Але при тому ви надали невірну відповідь
-
Как бюро переводов перевёло печати? Я помню вечную проблему, что в Украине нотариальные переводы криво переводят такие вещи. То есть должен быть дубляж всего на английский язык, а они умудряются делать так, что заверяемые печати остаются не переведёнными.
-
Вы одинаково будете идентифицированы по паспорту и идентификационному коду при заходе с помощью любого носителя. Банк будет всю эту информацию также передавать - так как она есть в любом банке и именно поэтому банки и могут выполнять эту функцию. Так что очень странное "нехотение" Наличие файлового ключа у вас на компьютере позволяет больше не прибегать ко всем этим посредникам в виде банков и Дии
-
Не знаю, щодо років. У кожного свій досвід. Хтось роками ловить, а хтось за кілька днів, і проблеми в цьому не бачить. Тож багатьом дійсно нецікаво звертатися з такими листами до Консульства. Так само як і з роботою, і з іншим - одні по півроку шукають, інші за тиждень знаходять. І одні, й інші праві.
-
Это мой личный подход к этому вопросу.
-
Ті хто здавали 4 лютого вже отримали скори?
-
Здається ні
-
Я до вас не нав'язуюся. Просто ви дезінформуєте людей. Ви відповіли не жінці про її паспорт, а про всі паспорти. Що не відповідає дійсності
-
Добрий день. Я не в Квебеку, французьку підтягую індивідуально. Не з нуля, але з дуже базового рівня до просунутого. Не можу вирішити, до чого прицільно готуватися — TCF чи TEF. Підкажіть, будь ласка, чи в обох спікінг здається людині, а не компʼютеру, як на CELPIP? І взагалі будь-які поради з того, який екзамен краще обрати, дуже бажані.
12 Jan 2024, 17:45
60450/445416
14 minutes ago